Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vált ki az emberekből...

Miért vált ki az emberekből meghökkentést, ha a gyerekek az apánál vannak elhelyezve, és miért kezdenek el teóriákat gyártani, hogy vajon mit csinált az anya?

Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 05:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
22%
Hát én is anya vagyok,én akarom nevelni mert szeretem,ő az életem. Minden pillanatot szeretnék megélni ami számára fontos. Nem adnám senkinek.
2020. szept. 10. 06:17
 2/31 anonim ***** válasza:
98%
Mert nálunk nem ez az elterjedt, és ritka.
2020. szept. 10. 06:20
 3/31 anonim ***** válasza:
91%

Mert legtöbb esetben (én csak ilyet ismerek, ebben a felállásban), az anya elég link alak, iszik, nem dolgozik, össze-vissza pasizik és szül mindenkinek, majd otthagyja apánál a gyereket. Vagy elvették tőle, mert bántalmazza, nem gondozza a kicsit, nem megfelelőek a körülmények és meg sem próbál változtatni, hogy visszakapja a gyereket.

A legtöb ember ilyen nőre asszociál, ha nem neveli a gyerekét, mert általában ezekre jellemző.

De egészen biztos van másmilyen eset is, ezért nem szabad elítélni a másikat, nem tudhatjuk mi áll a háttérben.

2020. szept. 10. 06:21
 4/31 anonim ***** válasza:
26%
Azért mert egy normális anya sosem mond le a gyerekeiről.
2020. szept. 10. 06:50
 5/31 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk a törvények (gyemekelhelyezéssel kapcsolatban) anyapártiak.

Tehát az anya vagy olyan életmódot mutat ami nem helyén való, vagy lemondott a gyerek neveléséről.

Ami a mi társadalmunkban sajnos sokak számára azt jelenti h nem kell neki a gyereke.

Vég véletlenül sem lehet pl. karrierje a nőnek. Ha gyereke van, csak azért élhet h nevelje!

2020. szept. 10. 07:02
 6/31 anonim ***** válasza:
95%
Ötösnél a pont. Egyszerűen nálunk még mindig válás = anyánál marad a gyerek. Nem számít, hogy az apa esetleg ugyanannyira alkalmas vagy akár alkalmasabb a gyereknevelésére, mint az az anya. És persze fordítva is igaz, ha egy apa neveli egyedül a gyerekeit, akkor az "le a kalappal" érzést vált ki sokakból, ha egy anya, akkor "az a dolga".
2020. szept. 10. 07:12
 7/31 anonim válasza:
37%
Azert mert anyaparti a torvenykezes. Abban az esetben is ha anya az aki megcsalta apat, anya az aki meg akarja kapni a gyerekeket es elkoltozni veluk egy masik orszagba siman megkapja oket. Az nem szempont, hogy apa szinten aktiv szulo (volt), az sem, hogy apa tudna nyujtani a stabilitast a gyerekeknek: ugyanaz a lakas, suli, ovi, neveles, a “gyereknek anya kell” szabaly az uralkodo kiveve ha tenyleg extrem modon elhanyagolja a gyerekeket. Ez teny. Ebben elek. 37 eves apa.
2020. szept. 10. 07:33
 8/31 anonim ***** válasza:
91%
Azért az elmúlt évtizedekben eléggé megdoldogztak ezért a szemléletért a férfiak valljuk be.
2020. szept. 10. 07:44
 9/31 anonim válasza:
68%
8-asnak. Minden esetet kulon kellene kezelje a tisztelt birosag. Nem altalanositani. Nem minden ferfi iszik/nozik/cigarettazik/verekszik ahogy minden no sem csak aldozat.
2020. szept. 10. 07:48
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
8: sajnos a környezetemben van jó pár férfi, aki az általad is említett sztereotípiák áldozata. Számomra megdöbbentő, hogy mennyire nincsen következménye pl. a láthatás gátlásának. Annyi ideig lehet pereskedni meg civakodni, ameddig a végén a gyerek már önmagától zárkózik el a számára idegen apától... (Ugyanez vonatkozik egyébként a gyerektartásra is, bár fizuból vonogatni könnyebb, mint kényszerrel elvinni a gyereket.)
2020. szept. 10. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!