Mi jut eszetekbe erről a névről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit gondoltok a Leila/Lejla névről? Milyen ember jut eszetekbe róla? Adnátok a lanyotoknak? Apuka nem magyar, így nem Tóth, Kovács stb Leila lenne.
Emelle meg szeretnénk egy második nevet ami Magyar név lenne (még nem biztos csak gondolkodunk 😁) köszönöm a válaszokat ☺️
2020. szept. 9. 10:02
21/24 anonim válasza:
A Star Wars. Pedig nem szeretem, max 1-2 filmet láttam. Nekem ez egy nagyon unszimpatikus név. A Lejla írásmód meg még pluszban bántja a szememet, a kajla szóra asszociálok róla.
22/24 anonim válasza:
Nálunk több Lejla/Leila is van, egy kivételével kisebbségi kislányok. A Daniella viszont nagyon szép, én csak azt hagynám meg, senkit sem ismerek ilyen névvel.
23/24 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, nem annyira ritka név, a romák nagyon felkapták.
24/24 anonim válasza:
Kajla...
Egyáltalán nem tetszik ez a név, nagyon nyálassá teszi az a j hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!