Mi jut eszetekbe erről a névről?
Sziasztok! Mit gondoltok a Leila/Lejla névről? Milyen ember jut eszetekbe róla? Adnátok a lanyotoknak? Apuka nem magyar, így nem Tóth, Kovács stb Leila lenne.
Emelle meg szeretnénk egy második nevet ami Magyar név lenne (még nem biztos csak gondolkodunk 😁) köszönöm a válaszokat ☺️
Nekem tetszik.
Amúgy is kit érdekel kinek mi ugrik be. Az az ő dolguk, nem tényező.
Szerintem egy Lilla is nagyon különleges tudna lenni külföldön-(könnyú leírni és kiejteni is) bár lehet, hogy Lejlának ejetenék. :)
Szerintem szép név.
Egyébként milyen magyar nevet adnál mellé?
Kiváncsi vagyok együtt hogy hangzana a kettő.
Nem is gondoltam a SW-ra hogy abban van ilyen név.😁
Második névnek a Daniella ami tetszik. Szóval Leila Daniella de ez már lehet sok lenne. Nem tudom annyira beleszerettem a Leila nevbe, ha ragonondolok elonti a szívemet a boldogság.
Ritka név is, ha utánna szólok hogy Leila akkor nem kapja fel minden második kislány a fejét. Nem tudom. Ahogy egybe mondom a vezeték névvel szépen hangzik a Leila. A férjem meg nem tud róla hogy ez a név tetszik, meglatjuk mit szól hozzá 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!