Vállalnátok gyereket színes bőrűtől?
Nem a bőrszín a baj nekem sem, hanem az eltérő kultúra.
Így pl sem arabbal, sem kínaival sem más kultúrából jövő férfivel nem akartam volna közelebb kapcsolatba kerülni.
A négerek nem a bőrszínük miatt, hanem az arcberendezésük miatt sosem tetszettek. Nem tartom vonzónak őket.
Kérdezném, hogy hány vegyes párt ismersz, de gondolom, hogy ideböfögnéd, hogy ó, te aztán nagyon sokat, sőt, az összeset! Nem gondolom, hogy egy néger apuka jobban koccolna, mint egy fehér apuka.
A tanulmányt pedig azért kérdeztem, mert gondoltam, hogy ha ilyen meredek kijelentést teszel, akkor biztosan alá is tudod támasztani valamivel, de nem meglepő módon nem tudtál felmutatni semmit. Így sajnos ez is csak üres vélemény, olyan semmit nem érő, mint neked az enyém. Csak az a különbség, hogy én nem állítottam semmit, a te állításodra kérdeztem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!