Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket színes...

Vállalnátok gyereket színes bőrűtől?

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 07:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
67%
Nem romára vonatkoztatva írom, hanem négerre: soha. Egyrészt nem tetszenek, másrészt, ha apuka koccol - márpedig ez rájuk igencsak jellemző -, akkor soha nem találnék új párt. Gyerekkel lehet találni persze, de 1 fehér férfi sem vállalná fel hogy mellette egy színes gyerek battyog.
2020. szept. 8. 14:04
 22/38 anonim ***** válasza:
86%
Ha életem szerelme színesbőrű lenne, akkor igen. Csak úgy célzottan, hogy "cuki capuccino" gyerekem legyen, nem.
2020. szept. 8. 14:13
 23/38 anonim ***** válasza:
71%

Nem a bőrszín a baj nekem sem, hanem az eltérő kultúra.

Így pl sem arabbal, sem kínaival sem más kultúrából jövő férfivel nem akartam volna közelebb kapcsolatba kerülni.

A négerek nem a bőrszínük miatt, hanem az arcberendezésük miatt sosem tetszettek. Nem tartom vonzónak őket.

2020. szept. 8. 17:22
 24/38 anonim ***** válasza:
80%
Isten ments!
2020. szept. 8. 18:26
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
22,miert is jellemző a négerekre, hogy "koccolbak"? Tényleg kíváncsi vagyok, mutass már egy tanulmányt erről, lécci! 🙂
2020. szept. 8. 18:31
 26/38 anonim ***** válasza:
66%
"22,miert is jellemző a négerekre, hogy "koccolbak"? Tényleg kíváncsi vagyok, mutass már egy tanulmányt erről, lécci! 🙂" Nem kell ide tanulmány - minden tanulmány amúgy is úgy van kialakítva, hogy a megrendelőnek elnyerje az ízlését. Nézz körbe, pár hónapos gyereket még csak-csak nevelnek együtt a néger apával a nők, de 10 év körülit aligha. Mindenki látja, aki nincs vakon az életben. A négerek apáknak nem fontos az apaszerep, széthintik a magvaikat, aztán csá.
2020. szept. 8. 18:33
 27/38 anonim ***** válasza:
9%

Kérdezném, hogy hány vegyes párt ismersz, de gondolom, hogy ideböfögnéd, hogy ó, te aztán nagyon sokat, sőt, az összeset! Nem gondolom, hogy egy néger apuka jobban koccolna, mint egy fehér apuka.

A tanulmányt pedig azért kérdeztem, mert gondoltam, hogy ha ilyen meredek kijelentést teszel, akkor biztosan alá is tudod támasztani valamivel, de nem meglepő módon nem tudtál felmutatni semmit. Így sajnos ez is csak üres vélemény, olyan semmit nem érő, mint neked az enyém. Csak az a különbség, hogy én nem állítottam semmit, a te állításodra kérdeztem vissza.

2020. szept. 8. 18:39
 28/38 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, mi aztán annyira fejlettek vagyunk itt Magyarországon, hogy simán előzzük gazdaságilag és társadalmilag az angolokat, franciákat, amerikaiakat... (Feltételezem, hogy tisztában vagy vele, hogy ott is élnek, nem csak Afrikában a bokrok töveiben.) Ja, nem. Mindegy, inkább hagyjuk szerintem. 😀
2020. szept. 8. 20:54
 29/38 anonim ***** válasza:
26%
Persze, ha annak idején színesbőrű emberbe szerettem volna bele, akkor tőle lenne gyerekem.
2020. szept. 8. 22:03
 30/38 anonim ***** válasza:
84%
32, és Obama neve mond valamit? Ha már a társadalom legalján élnek... 😂
2020. szept. 8. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!