Vállalnátok gyereket színes bőrűtől?
Amúgy minek a kérdés ha úgysem lehet leírni attól eltérő véleményt, hogy igen,persze hogyne..?
Amúgy nem. Kapcsolatot, sőt még csak 1 szexet se vállalnék se négerrel, se arabbal de legfőképp cigánnyal nem. Kifejthetném bővebben, de az észérveket már úgysem fogjátok elolvasni, mert ennyi is elég a libsi hörgéshez.
Én nem vallalnam az extra nehézségeket amik együtt járnak a nagyon különböző kultúrával. Így is nehéz a mindennapokban egy jól működő kapcsolatban is,bőven van surlodasi pont.
Egyébként simán lehet hogy a másik fél családja sem fogadna engem el.
Kedves 11#
Miféle a férjem? 🤔
Nevelőszülőknél nevelkedett, 3 szakmás becsületes megbecsült szakember, ember. Családapa. Saját önerőnkből van meg mindenünk.
Nem tehet arról, hogy sokak álltal lenézett helyre/ családba született, kreol bőrszínnel.
Ellenben 32 éve alatt mindig arra törekedett, hogy ne a bőrszíne/származása után ítéljék meg a hozzád hasonlók.
1.Az intézeti lét és a nevelőszülők köztudottan csodás hatással vannak a jellemfejlődésre.
2.És ha a amagyarok nem kaparják ki a kakiból hol tartana most?
Tudod én csak ezt az általánosítást nem szeretem.
Elhiheted ahol valaki azt írja "roma" az nem az alja kategóriára gondol.
Apukám fél roma. Tisztességes családból jön ő is, szintén tanult szakember,ahogy a másik 3 testvére is.
Szóval előbb az embert ismerd meg és csak azután mondj véleményt, ne általánosíts etnikum/származás után.
Nagyon som roma van aki szeretne kitörni, de nem sikerül neki. Ez sem mindig az ő hibájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!