Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket színes...

Vállalnátok gyereket színes bőrűtől?

Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 07:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%
Ha szerelmes vagyok belé, tart ott a kapcsolatunk, és anyagilag rendben vagyunk, akkor igen. Amúgy meg ezek nélkül bőrszíntől függetlenül senkitől sem.
2020. szept. 8. 10:10
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
Ebben az országban biztos nem. Vannak emberek, akik "elfogadóak" (azért az idézőjel, mert nem értem mit kellene elfogadni), de a legtöbb sajnos még mindig rasszista.
2020. szept. 8. 10:51
 13/38 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy minek a kérdés ha úgysem lehet leírni attól eltérő véleményt, hogy igen,persze hogyne..?

Amúgy nem. Kapcsolatot, sőt még csak 1 szexet se vállalnék se négerrel, se arabbal de legfőképp cigánnyal nem. Kifejthetném bővebben, de az észérveket már úgysem fogjátok elolvasni, mert ennyi is elég a libsi hörgéshez.

2020. szept. 8. 11:12
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

Én nem vallalnam az extra nehézségeket amik együtt járnak a nagyon különböző kultúrával. Így is nehéz a mindennapokban egy jól működő kapcsolatban is,bőven van surlodasi pont.

Egyébként simán lehet hogy a másik fél családja sem fogadna engem el.

2020. szept. 8. 11:25
 15/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem
2020. szept. 8. 11:38
 16/38 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Se kapcsolatot, se gyereket.
2020. szept. 8. 12:06
 17/38 anonim ***** válasza:
79%
Nem, de nem a bőrszín miatt, hanem a kulturális különbségek miatt. Eleve nem magyarral én nem jönnék össze, mert szeretném, ha "egy nyelvet beszélnénk" - szó szerint és átvitt értelemben is.
2020. szept. 8. 12:25
 18/38 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 11#

Miféle a férjem? 🤔

Nevelőszülőknél nevelkedett, 3 szakmás becsületes megbecsült szakember, ember. Családapa. Saját önerőnkből van meg mindenünk.

Nem tehet arról, hogy sokak álltal lenézett helyre/ családba született, kreol bőrszínnel.

Ellenben 32 éve alatt mindig arra törekedett, hogy ne a bőrszíne/származása után ítéljék meg a hozzád hasonlók.

2020. szept. 8. 12:57
 19/38 anonim ***** válasza:
18%

1.Az intézeti lét és a nevelőszülők köztudottan csodás hatással vannak a jellemfejlődésre.

2.És ha a amagyarok nem kaparják ki a kakiból hol tartana most?

2020. szept. 8. 13:09
 20/38 anonim ***** válasza:
84%

Tudod én csak ezt az általánosítást nem szeretem.

Elhiheted ahol valaki azt írja "roma" az nem az alja kategóriára gondol.

Apukám fél roma. Tisztességes családból jön ő is, szintén tanult szakember,ahogy a másik 3 testvére is.

Szóval előbb az embert ismerd meg és csak azután mondj véleményt, ne általánosíts etnikum/származás után.

Nagyon som roma van aki szeretne kitörni, de nem sikerül neki. Ez sem mindig az ő hibájuk.

2020. szept. 8. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!