Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan hogy valakinek...

Van olyan hogy valakinek amiatt nem lesz gyereke mert nem talál párt?

Figyelt kérdés

Vagy előbb-utóbb mindenki talál valakit ha tényleg akar?

Én nagyon szeretnék majd gyereket, borzalmasan szomorú lennék ha nem lenne, mert szerintem nagyon aranyosak a babák, főleg egy saját. Meg szerintem ez lenne az élet rendje.

De az ismerkedésben nagyon béna vagyok, nincs szerencsém benne, nem volt még barátnőm pedig már 23 éves vagyok. Bízom benne hogy még találok párt, de mi van ha nem?:(

2020. aug. 31. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél pesszimista, gondolj arra, hogy lesz párod, járj közösségbe szedd össze magad én pedig drukkolok, hogy megismere a leendő feleségedet!
2020. aug. 31. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van. Én például így jártam. Volt párom, de nem akartak gyereket. Vagy,mert volt már nekik elég,vagy csak tőlem nem akartak😥

Nyilván én csináltam rosszul, de sose tudtam csak azért együtt lenni valakivel, mert akar gyereket, de nem szeretem. Akiket meg szerettem,lásd fent.

Drukkolok,hogy te szerencsésebb legyél!

2020. aug. 31. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

23 vagy. Vagyis még van jó 20 éved akár arra, hogy megszülessen az első gyereked és fel is tudd nevelni.

De a válasz igen. Van ilyen. Ismerek is ilyet.

2020. aug. 31. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel. :) fiatal vagy még nagyon, hogy ezen pánikolj.
2020. aug. 31. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férfiak gyerekvállalás szempontjából előnyösebb helyzetben vannak, mint a nők.Mig egy nő 40-45 év között elkezd kifutni az időből, addig egy férfi akár 50-55 évesen is lehet apa(biológiai szempontból meg szerencsés esetben élete végéig is termékeny lehet), most nem azt mondom hogy ez az ideális,de van ilyen.Szoval van időd bőven családot alapítani.
2020. aug. 31. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm, annyira félénk volt,hogy nemhogy fiúkkal de lányokkal sem barátkozott. Iskolaválasztáskor abba az iskolába jött ahova én,mert egyedül nem mert máshova menni. Azt hittem soha nem lesz párkapcsolata. De mégis lett,és gyerekük is született.
2020. szept. 1. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!