Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elég lesz? A kislányom egy...

Elég lesz? A kislányom egy elég drága játékbabakocsit kért Karácsonyra! Van már egy pici póni. Nem kevés ez? Vegyek még valamit hozzá? Kicsit költséges lenne nekem. Ti hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Hm, érdekes. Mi 9en voltunk/ vagyunk testvérek, de anyumék sem a darabot sem az árat nem néték, h ki mennyiért kap. Örültünk annak, h sok kis apróságot kapunk.

A kicsik nálunk amúgy is többet kaptakPL: mikor az öcsémék már kis motoros korúak voltak, mind a ketten azt kaptak karácsopnyra, én meg könyvet, vagy pulcsit. Na már most sem méretben sem árban nem egyezik. Szerintem valahogy nem kéne erre nevelni a gyerekeket.

2008. nov. 27. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolónak, ez tényleg jó 5let:)

És azt még használja is:)

Az a baj, hogy pontos részleteket nem tudok... mivel is egészítik ki az ajándékokat...

2008. nov. 27. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok. Mi még anno írtunk a Jézuskának is. És akkor én pici babát kértem, cumival. Erre a nővérem meg a hugaim is azt kapták. Ja és még a bátyám is jól eljátszott vele.

Alényeg, h 1 dolgoban járj a kedvében, nem tudsz mindenben és nem is kell.

2008. nov. 27. 13:32
 14/14 princessluna33 ***** válasza:
kevés? kevés?????!!!! sok!! elég a póni!! van fontosabb is mint a játék!!! sőt a játéknál minden fontosabb de sokkal!pl.:étel ruha, villany,gáz/távfűtés!! ezeket sokkal fontosabb befizetni mint kidobni a pénzt egy darab műanyagra!! meg kell értenie a gyereknek hogy nem kaphat meg mindent a mire "vágyik" (vagyis amit követel!!!) szabjunk már határt a vágyainak!!
2013. jún. 11. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!