Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz dolog egyedül...

Szerintetek gáz dolog egyedül belevágni a babavállalásba? Milyen egyedülálló anyukának lenni? Mennyire nehéz a párkeresés így?

Figyelt kérdés
Lassan 38 leszek. Szeretnék kisbabát. Normális anyagi körülmények között élek. Viszont olyan félig tetszik férfiakkal nem szeretnék összeállni. Segítségem lenne a gyermeknevelésben. Ti bevállalnátok? Én eléggé elhatároztam magam, hogy adok még másfél évet és ha nem lesz senki, akit elfogadhatónak találok, akkor belevágok. Persze külföldön, itthon nem lehet.

2020. aug. 28. 20:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
46%
Aki nem érti mi a különbség egy tudatosan egyedul tervezett és vállalt terhesség, meg egy későbbiekben a körülmények miatt kialakuló egyedülálló anyaság között, az igencsak gyenge értelmi képességekkel rendelkezik....
2020. aug. 30. 09:17
 32/32 anonim ***** válasza:
54%
Én simán belevágnék! Lelehet pontozni, de a gyerek körüli teendők nagy részét amúgyis az anya végzi. Apakép nem lenne rossz a gyereknek, de mennyi olyan apa van, aki inkább ne is lenne apa! Azért legyen valaki, aki ha veled történne valami, bevállalja a felügyeletet.
2020. aug. 30. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!