Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz dolog egyedül...

Szerintetek gáz dolog egyedül belevágni a babavállalásba? Milyen egyedülálló anyukának lenni? Mennyire nehéz a párkeresés így?

Figyelt kérdés
Lassan 38 leszek. Szeretnék kisbabát. Normális anyagi körülmények között élek. Viszont olyan félig tetszik férfiakkal nem szeretnék összeállni. Segítségem lenne a gyermeknevelésben. Ti bevállalnátok? Én eléggé elhatároztam magam, hogy adok még másfél évet és ha nem lesz senki, akit elfogadhatónak találok, akkor belevágok. Persze külföldön, itthon nem lehet.

2020. aug. 28. 20:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, aki megcsinálta. 40 felett vállalt gyereket egyedül.

Én évekig neveltem egyedül 2 fiamat. Nehéz volt. Senkire nem számíthattam. Mikor még együtt voltunk a férjemmel, a baba előtt mindenki biztosított arról, segítenek, hogy a mester diplomám elkészüljön. Nos, azóta se készült el, mikor kellett volna, nem volt segítség.

Biztosan számításba vettél mindent, így csak sok sikert kívánok!

2020. aug. 29. 04:35
 22/32 anonim ***** válasza:
15%
A világ legnagyobb önzősége tudatosan egyedülálló anyaként gyereket vállalni.
2020. aug. 29. 07:11
 23/32 anonim ***** válasza:
10%
Az utolsóval értek egyet teljes mértékben.
2020. aug. 29. 07:49
 24/32 anonim ***** válasza:
75%
Van az a mondás, hogy a nő magának szül gyereket, meg csak akkor vállaljon, ha egymaga is el tudja látni. Nálad ez adott, akkor meg? Szeretnél gyereket, akkor örökre megbánnád, hogy társadalmi elvárások miatt nem lenne, de amúgy meg minden adott. Gyerekes ismerőseim között kivétel nélkül olyan apuka van, aki kb tinédzser szerepét tölti be, ki kell zolgálni, meg ugye csak pénztárca. Ha ezt vesszük, még jobban is jársz.
2020. aug. 29. 09:56
 25/32 anonim ***** válasza:
67%
Így van ahogy az utolsó mondja. Kb a 90%-a csak sperma donornak jó.
2020. aug. 29. 10:05
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várj 1,5 évet. Vagj bele. 1,5 ebben a korban már nagyon rontja az esélyeket.
2020. aug. 29. 10:32
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz csak meggondolatlan. Gyerek nélkül fogalmad nincs mire vallalkozol. Rengetegen ígéretek nekünk is h jaj majd úgy meg úgy vigyáznak rá és segítenek. Hát jelentem kb 0 segítségünk van csak az apja és én vagyunk. Egy gyerek heti 168 órás munka. Soha az életben nem vág ek bele egyedul. Én csak le beszélni tudlak róla. Minden tiszteletem azé aki egyedül kénytelen ezt csinálni.
2020. aug. 29. 11:47
 28/32 anonim ***** válasza:
51%
Igaz nem lombik,de terhességem 9.hetétől egyedül vagyok. Most 1 év 2 hónapos a kisfiam
2020. aug. 29. 12:15
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nem bántam meg! Nem én akartam,hogy igy alakuljon, de nem csinálnám máshogy. Nincs segítsegem max heti 1 óra. És nem szakadok meg. Nem könnyű igaz,de nagyon jól megvagyunk.
2020. aug. 29. 12:18
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező az a helyzet hogy manapság ha valaki kapcsolatba vállal gyereket is simán lehet egyik napról a másikra egyedülálló anya 0 segítség nélkül. Persze ott max annyi hogy van kitől gyerektartást bevasalni, de más segítséget nem lehet kikényszeríteni
2020. aug. 29. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!