Szerintetek gáz dolog egyedül belevágni a babavállalásba? Milyen egyedülálló anyukának lenni? Mennyire nehéz a párkeresés így?
42 évesen egyedül nevelem az óvodás kislányomat. Én nem így terveztem, egyedül sosem vállaltam volna. Szerintem nagyon gondoljátok meg, nem sétagalopp egyedül nevelni egy gyereket. Párkeresésre, szórakozásra nagyjából esélyem sincs.
Csak abban az esetben vágjatok bele, ha számoltatok azzal, hogy innentől nagyon sok évig semmi másról nem fog szólni az életetek, mint róla, és a gondozásáról.
Mivel van tapasztalatom mindkét oldalról: nagyon más ketten nevelni egy gyereket, mint egyedül.
Tipikus buta nő vagy! Felteszel egy kérdést, hogy "gáz-e", aztán aki szerint igen, azt meg oltogatni próbálod!
Ha eldöntötted, mi a kérdés?
Ja, ha eddig a karrier építés fontosabb volt, mint a gyerek, akkor most ne sipítozzál vénlányként, hogy kifutsz az időből... Nem is értem.
Szerintem minden a segítségen (és a pénzen) múlik. Én ugyan nem vagyok egyedülálló, de olyan a férjem munkája, hogy néha elmegy hetekre. Nekem ilyenkor nem sok segítségem van, és el tudom képzelni, milyen lehet ez nonstop.
Szóval azon gondolkodj el, hogy a sok segítséged tényleg meglesz-e. Nem fog-e kiderülni, hogy nagyon fárasztja a szüleidet már egy gyerek, a barátaidnak bocsi, de más programjuk van? Nem fog-e végül úgy alakulni, hogy csak akkor kéred, ha tényleg nagyon muszáj, mert érzed, teher nekik? A szórakozást elfelejtheted, mert a szívességek mennyisége kimerül abban, hogy dolgozol, orvoshoz mész vagy hivatalba... Én így lennék a férjem nélkül, kettesben is csak ritkán megyünk bárhová emiatt.
Gondold ezt végig. Nem gonoszságból írom, csak szerintem ez a legnagyobb buktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!