MIért kell egymást ijesztgetni? Apasági nyilatkozat.
Jesszus, de bonyolult, amit a 2. válaszoló ír!
Tavaly decemberben szültem, csak az apasági nyilatkozat kellett, semmi más. És azt teljesen ingyen van, nem értem, miért írt valaki mást :S
Ez azóta megváltozott?
én januárban szültem. pont valamelyik nap írtam itt egy kérdésre, hogy beballagtunk a közjegyzőhöz a dokitól kapott igazolással, és bő félóra alatt kiállították az apasági nyilatkozatot. kétmillió helyen aláírtunk mindent, és kaptam egy hajadonsági igazolást is, ingyen és bérmentve, még dossziéba is tették, hogy ezek fognak kelleni. a benzinpénzen kívül egy fillérünkbe nem került. ja és mi magunk intéztük az anyakönyvezést, taj-, adó- és lakcímkártyát is a babának, szintén kb. félóra, néhány tucat aláírás és 0 Ft volt az "ára".
pedig vidékiek vagyunk, még csak nem is főváros...
ebből levonhatod a tanulságot, hogy azért ey anonim oldalon nem kell kézpénznek venni minden ismeretlen választ. persze a többség segíteni jár ide, de van, aki nem, vagy nem jól tudja, vagy mittudomén. mondjuk nem tudom, akkor minek válaszol???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!