Aki úgy készül, hogy ősszel lesz lombikja vagy inszwminációja, nem fél attól, hogy megint leállítják az egészségügyet a covid miatt?
Én igaz nem lombik, hanem szülés miatt, ugyanezen izgulok.
Az elsőnél, jó, hogy velem volt a férjem szülés alatt, mert szülési komplikáció miatt, a fiam másik kórházba került és a férjem így, vele tudott menni.
Ha most megint covid pánik/lezárás lesz, be sem jöhet 😓. Ha gond lenne, ki tudja, hogy hogyan kerülhetünk át, vele lehetünk-e nagyon félek!
Reméljük a legjobbakat!
Köszönöm a válaszokat! Bízzunk a legjobbakban, hogy nem lesz megint ilyen... Nekünk tavasszal már ezért csúszott. Aztán kellett még egy vizsgálat, mert egy szakrendelésen januárban elrontottak valamit, majd közölték júliusban, hogy nyàri szünet...
Régóta szeretnénk már kisbabát, és a párom kora miatt egyre inkább ‘sürgető’ lenne, ha többet is szeretnénk majd (40 felett van).
3-as vagyok: Hova jártok, hogy nyári szünet volt? Mi Szegedre járunk a Kaáliba, ott nem tudok ilyenről, hogy nyári szünet lenne. 3. beültetés például júliusban volt.
Spermafagyasztásban nem gondolkodtatok? Ha aggódtok akkor lehet megérné.
3-as vagyok: megértelek:-( mi is sok vizsgálatot fizetősen csináltunk pont ezért mert sokára adnak időpontot.
Ti melyik hónapban mentek újra?
Bocsi, hogy csak most regaálok. Vagyis egyszer már írtam, de most nézem, hogy nem jelent meg a válaszom (lehet, hogy előbb léptem ki a telefonból, minthogy elküldte volna).
Mi most megyünk szeptemberben, eredményeket viszünk. Várom már, hogy mit mondanak. Bízom benne, hogy kezdhetünk októberben.
Egyébként én is jártam többször magánorvosnál.. Aztán egyszer másfél hónapot vártam egy időpontra, majd 5 percet voltam bent bent. Felírta mindenféle vizsgálat nélkül a Clostilbegytet, mondta, hogy nézzem magam ovulációs teszttel, és ennyi volt. 10ezer... Ez volt az utolsó, hogy én magán nőgyógyásznál jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!