Kik azok akik 2013-ban tervezik a kisbabát? Legyünk itt, beszélgessünk, osszuk meg tapasztalatainkat! Ki, hogyan készül fel a terhességre?
Szia!
Én júniusban tervezem abbahagyni a gyógyszert és 1-2hónap múlva kezdenénk próbálkozni.
Tavasszal tervezek fogorvoshoz menni,májusban pedig nőgyógyászhoz,átfogó vizsgálatra,illetve megbeszélni a vitamin szedését,a gyógyszer abbahagyását,ilyeneket.
Első baba lesz! :)
Mesélj te is!
sziasztok:)
én most januártól hagytam abba a gyógyszert. Várok én is 1-2 hónapot,mert szeretném a szervezetem felkészíteni.
Fogorvosnál voltam, szerencsére nincs rossz fogam. :)
Első baba lesz nálunk is, már nagyon várjuk, hogy legyen egy kis csöpségünk :D
Gratulálok Nektek :)
én most magnéziumot, calciumot és B6-ot szedek.
plusz gyümölcsöt eszek.
Szia:)
Mi decemberben elkezdtünk már próbálkozni, de nem csodálom hogy nem jött össze, mert persze sikerült közben lebetegednem... Én már két éve nem szedek fogamzásgátlót, nincs rám jó hatással, és a harmadik fajta gyógyszer után feladtam. Én is és párom is szedünk pár vitamint, sok zöldséget és gyümölcsöt próbálunk enni:) és elkezdtünk kicsit tornázni is. Esténként Tv nézés közben jó program, és karácsony után ránk is fér:) Három hónapja mérem a hőmet is, így könnyebb belőni mikor van peteérés. Sajnos nekem kicsit rövid a luteális fázisom (10-11 nap) ezért még lehet peteérés után iszom cickafark és palástfű teát. Állítólag az segít:) Hát majd kiderül. Most már csak a picin múlik mikor szeretne jönni:)
Majd mindenki írja meg, hogy halad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!