GYED kompenzáció? Van 2013-ban is?
Ez jó kérdés. Szerintem nincs.
Minden esetre OEP honlapját nézegesd a következő 2 hétben.
Ha van, akkor az igénylőlapot felteszik úgyis.
Szerintem sincs, pedig jó lenne.
Májusig még GYED-en vagyok.
Igen, van kompenzáció. Az OEP honlapján a letölthető dokumentumok között megtalálod a nyomtatványt.
1. Nyilatkozat a gyermekgondozási díjban részesülők jövedelempótlékának 2013. évben történő továbbfolyósításához
A közzététel napja: 2013. január 11.
2. Nyilatkozat a gyermekgondozási díjban részesülők 2012. évi adó változások ellentételezésére szolgáló 2013. évben történő jövedelempótlékának igénybevételéhez
A közzététel napja: 2013. január 11.
Attól függően kell kitölteni, hogy most először kéred-e vagy tavaly már kaptál és annak folytatását kéred.
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Az első gyerek után 2012. júlis 09-ig kaptam GYED-et (plusz jövedelempótlékot is), majd a második gyerek után 2012. november 10-től TGYÁS-t, illetve 2013. május 11-től újra GYED-et fogok kapni. Tudtommal a TGYÁS-ra is jár a jövedelempótlék, csak azt nem tudom, hogy a lejártát követően jár-e a második gyerek GYED-e után is a jövedelempótlék?
Ha valaki tudja a választ, kérem írja meg!!!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!