Milyen tejből készül nálatok a reggeli kakaó?
Figyelt kérdés
Márka,típus érdekelne,hol kapható,tehén/kecske/növényi, nyers/hőkezelt/pasztőrözött? Ki melyiket ajánlja?2014. júl. 8. 23:05
1/15 anonim válasza:
palackos magyar 2,8ast veszem. nem tudom mi a márkája, alföldi talán? cba-ban veszem
2/15 anonim válasza:
Frissen fejt kecsketejből, még langyosan:)
3/15 anonim válasza:
3 féléből.
A nagy gyereknek 2,8-as Pilos tej (a friss, nem a tartós)
A középsőnek Alnatura zabtej (tejfehérje-szója allergiás)
A pici rizstejet legtöbbször, de nem nagyon ízlik neki, tejet még nem kapott az allergia gyanú miatt.
A férjem meg rizstejet tesz a kávéjába, mert nem bírja a tejet.
De sokszor nem tesznek bele kakaót sem, csak úgy isszák, illetve reggeliző pehellyel eszik.
Én az enyémbe szintén a Pilosból.
5/15 anonim válasza:
Pennys sissy tejet veszünk, ez az olcsó.
6/15 anonim válasza:
Mesés 2,8-as tejet veszem, vagy ami akciós, és 2,8-as.
Az alföldi palackos azért jó mert a palack praktikus, de nekem nem ízlik az a tej. Kávéba pláne nem.
Szeretjük a 3,6 vagy 4 % tejet is, de nem mindenhol kapni, és dràga, de sokkal finomabb mint a 2,8-as.
7/15 anonim válasza:
cserepes tej 3,5. Vasárnaponként vesszük a piacon 4l-t. Abból 3 litert megiszik a fiam hétközben. Néha 1-2 alkalommal tejbegrízt is abból főzöm neki. Holland kakaóport rakunk bele. Férjem alig szokta várni, hogy új tejet bontson, és a tetejéről lekanalazza a tejszínt... finom :-)
8/15 anonim válasza:
Hűtött 3,6% bolti tej. Nem hónapoig tartós csak pár napig. Természetesen pasztőrözött (mint minden kereskedelmi forgalomban kapható).
9/15 anonim válasza:
saját készítésű rizstejet iszunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!