Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hagytátoj abba,és mikor...

Hogy hagytátoj abba,és mikor a dohányzást?

Figyelt kérdés
A kérdésem olyanokhoz szól aki megtudta hogy állapotos de nagy dohanyos hogy tette le?Fura kérdés tudom de kiváncsi vagyok más hogy élte meg és hogy sikerült,köszönöm
2020. aug. 19. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerűen csak mérlegelni kell mi a fontosabb. A k.va függőségem, vagy a babám élete. Aki nem képes jól dönteni, az ne vállaljon gyereket.
2020. aug. 19. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
A pozitív teszt után, egyből letettem. Semmi problémám nem volt. Simán ment, dohányoként is elítéltem a terhes nőket akik szívták.
2020. aug. 19. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Mikor már pár napja késett elballagtam a Rossmannba és vettem egy terhességi tesztet meg egy doboz cigit. Hazafelé elszívtam egy szálat,otthon megcsináltam a tesztet, pozitív lett. Onnantól nem gyújtottam rá többet, a bontott doboz cigi végig ottvolt a táskámban, de meg tudtam állni, hogy ne gyújtsak rá. Néha nagyon kívántam, főleg mikor a férjem dohányzott, de mégis erőt vettem magamon. 4 hónapos volt a fiam mikor már egyáltalán nem tudtam tejet fejni neki, akkor visszaszoktam.
2020. aug. 19. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Pozitív lett a teszt. Nem vagyok ra büszke, fe utana még elszivtam parat a következő napokban. Aztan soha többet. Szagát se birom már, nem all szanddkombam visszza szokni. Orulol hogy leszoktam, az egyetlen értelmes "ok" a terhesség vot, masert nem tettem volna le. Napi 1 dobozt szivtam.
2020. aug. 19. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Én korábban tettem le

Úgy, hogy kimodtam hangosan, hogy ez az utolsó szál cigim.

Hóbapokig hordtam magammal, hogy tényleg ne azért ne gyújtsak rá, mert nincs.

Ez már 14 éve volt..

Azóta egy alkalomma gyújtottam ráolyab 8 éve.. rosszul is lettem tőle

2020. aug. 19. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz volt de én elég erős függő voltam. Gyengeségérzet, remegés, depresszív érzések voltak 3 napig, aztán elmúlt. Egyszerűen muszáj volt leszokni és sikerült.
2020. aug. 20. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem dohányzom, de a kudzu gyógynövényről sok jót hallottam már. Nézz utána. Emellett szükség van egy erős akaraterőre is.
2020. aug. 21. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!