Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért zavar az egyeseket ha...

Miért zavar az egyeseket ha valaki közösségi oldalon oszt meg a gyerekkel kapcsolatban valamit?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok aki minden nap teletolja vele az fb-t. Hanem aki mondjuk kitesz egy képet a születésnapján egy idézettel. Vagy havonta 2 havonta egy cuki képet a napi sztoriba. Ezeket csak barátok és családtagok láthatják. Egyesek már egyből köpködnek. Egy olyan idézet láttán, amibe benne van, hogy az anyaság n csak rózsaszín köd, megy a "mártírkodik" meg "panaszkodik"
2020. aug. 19. 08:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Azért zavarja őket, mert annak a babának joga van. Legalábbis joga lenne a döntésre, de ti elveszitek tőle ezt a jogot. Elveszitek a döntés jogát, mivel nem kérdezitek meg, hogy akar-e szerepelni a közösségi médián, vagy nem.
2020. aug. 19. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Néha egy egy kép engem se zavar. Pláne sztoriban. De a Szabó Péter , Oravecz Coelho szintű bölcsességektől falra mászok. És azt se értem miért a Facebookon kell boldog születésnapot kívánni a gyereknek... Személyesen nem találkoznak és a 2 évesnek már van Facebookja?
2020. aug. 19. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Én is írtam valamelyik kérdéshez, hogy mennyire gáz már ez a "boldog szüli/névnapot kisfiam/lányom", jól le is lettem pontozva. Marhára nem a gyereke köszöntéséről szól, ha az olvasni se tud még. Szabó Péter szintű anyukás bölcsességek meg a másik fele. Tényleg minden szart ki kell posztolni?

2020. aug. 19. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Mert nagy százalékban lájkvadászatra mennek az anyukák + a gyereknek nincs lehetősége azt mondani: "Anya, nem akarok kikerülni az internetre".

Egyébként marha egyszerű: mielőtt felteszel egy képet, kérdezd meg magadról: "a demens magatehetetlen mamámról is kitenném ezt a képet?". Ha igen, akkor mehet a kép, de ha nem, akkor a gyereknek is megalázó lehet a későbbiekben amit te cukinak gondolsz.

2020. aug. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!