Szülés után 2 hónappal milyen állapotban vagytok? Mit lehet tenni ezzel a kis "háj párnával"?
Második szülésem, itt 11 kilót híztam. Gátvédelemmel szültem.
Az a fura, hogy szülést követően kisebb volt a hasam mint most, pedig a mérleg szerint fogytam. De a hasamon vmiert egy hete jobban látszik hogy lóg egy picike, fura mert szülés után másmilyen volt.
Nem akarom siettetni a regenerálódását csak ez most más mint az első babánál. Ott nagyon pici hasam volt, most jóval nagyobb valószínűleg ezért maradt ott egy kis puhább háj rész.
Más milyen állapotban van 2 hónappal szülés után? Köszi.
Szerintem ez tök normális . Nekem is ilyen. Az első baba nyilván nem viseli meg annyira a testet mint a második . Nekem sem tart még úgy a hasfalam, mint a terhesség előtt . Lehet, hogy a hasizmod is szétnyílt nem?
Vannak ilyen szülés utáni regeneráló tornák , azokat lehet esetleg csinálni , kollagent szedni esetleg, de adj magadnak időt , jövő ilyenkor már nem fog látszani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!