Ti engednétek, hogy a férjetek ittas állapotban a gyereketekkel egy ágyba feküdjön?
Tőlem aztán ihatna,de akkor irány a nappali. Biztos nem várnám meg, hogy piásan ráfeküdjön,vagy megüsse a kicsit.
Mivel piás érdemben nem tudod vele megbeszélni,már vitázni.
Végül hol alszik?
Nem engedném.
Azt is meggondolnám, hogy a részeg ember őszinte. Ha csúnyát mond is, igazat mond
Azért alszik a babánk velünk egy ágyban, mert kb 20x kel fel egy éjszaka alatt, de nem is ez volt a lényeg.
Végül a nappaliban van, de konkrétan le hüly.e kurv.-ázott, ami mindenképp szörnyű lenne, de a mi helyzetünkben pláne, mivel ő volt az első és egyetlen pasi az életemben, szóval tényleg nem értem. Mikor vissza kérdeztem mit mondott, akkor még durván elkapta a karomat, hogy mit képzelődtem már vajon, mikor ő semmit sem mondott.
Én nagyon-nagyon alkohol ellenes vagyok, sajnos van rossz példa a családban, de hiaba kérem a férjem, hogy ne igyon, egyszerűen nem érdekli. Nem iszik minden nap, de engem ez is zavar. Ilyenkor én meg persze extrán ideges vagyok emiatt, ő az alkohol miatt és ez a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!