Mennyit adnál egy ilyenért, használtan, szép állapotban?
2014. szept. 24. 16:39
1/7 anonim válasza:
Ha lenne fiam, nem vennék neki ilyet, mert nem sok értelmét látnám.
10 ezernél biztos, hogy nem adnék többet.
2/7 A kérdező kommentje:
Az én fiam imád összerakni, szerelni, szétszedni, autót meg főleg, az igazin meg mégsem gyakorolhat.Szerintem odalenne a gyönyörtől. Berreg, zörög, ellenőrizhető az olajszint, gyertyát lehet cserélni, működnek a fényszórók, gyújtást lehet adni rá.
2014. szept. 24. 17:03
3/7 anonim válasza:
annyit biztos nem, amennyit itt kérnek érte
6/7 anonim válasza:
Hol találtál ennél olcsóbban / használtan? Én is szeretnék ilyet a fiamnak!!!
7/7 A kérdező kommentje:
hát sehol. Csak kíváncsi voltam, ha 20 ezerért van fisheres tanuló asztal,(és viszik mint a cukrot) ami használtan feleennyi, akkor ez miért nem ér 10-15 ezret. Amúgy kb. 30 ezer lenne átszámolva, de Európában nincs forgalomban, USA-ból a szállítás 450 USD. Szerettünk volna egy ilyet, de max. akkor veszünk így, ha majd egyszer ott járunk.
Komolyan, ezért 5 ezer? Egy használt 25ezres Jumperooért meg ölik egymást az anyukák ?
2014. szept. 25. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!