3éves munkaviszonyom van, a főnököm előállt h mi lenne ha közös megyegyezés alapján felbontanánk a szerződést, Baba lesz és h nem nekik kelljen utánam fizetni a járulékokat, kérdem én ha belemegyek mit veszíthetek?
A GYES így is úgyis 28500FT
A Gyed valószínűleg kevesebb.. miért akarnál bele menni?
Ez kamu duma. A főnöködnek nem kell utánad semmit sem fizetnie, amíg otthon vagy a gyerekkel. Azért akar elküldeni, mert akkor nem kell kínlódnia a visszavétellel. Ha belemégy, elveszítesz másfél évre járó szabadságot, plusz elveszítesz másfél évet egy esetleges végkielégítéshez. Egy ilyen megállapodással kizárólag a munkáltató jár jól, te viszont igen nagyot szívsz. Arról nem is beszélve, hogy ha nincs munkaviszony a gyed mögött, akkor ha tesót akartok, utána már CSAK gyest kaphatsz, vagyis anyagilag több tízezer forintot buksz, vagy vissza kell menned dolgozni, és legalább egy évig dolgozni az új helyen, mielőtt bevállaljátok a tesót.
Marhára nem éri meg.
Köszönöm a válaszokat...sejtettem én h ezzel csak ő járna jól...., nem fogok belemenni!!!!
Ha felajánlana egy nagyobb összeget pl(3.000.000.):D aakor esetleg, de ez meg teljesen lehetetlen!!!!
Hihetetlen h azért h az ember szüljön magának egy gyereket és fel tudja tisztességesen nevelni egy gonoszságot, rosszindulatot el kell viselnie..az a legszebb h ezt mind úgy adta elő h én vagyok és a babu az első...!!!!
A 'kedves' főnök!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!