Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan aki azért utálja a...

Van olyan aki azért utálja a gyerekét, mert lányként született? Ha igen, miért? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Én kamasz vagyok, de megfordult már a fejemben ez a kérdés. Gusztustalan élményeim vannak a lányokkal, ezért már elképzeltem, hogy ha lány gyermekem lesz, utálni fogom. Ez gondolat már megijeszt. Mit tegyek?

2020. aug. 9. 21:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2020. aug. 9. 21:41
 12/20 A kérdező kommentje:
:DDD
2020. aug. 9. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Ha utálod a nőket, úgy sem lesz barátnőd akitől gyereked lehetne. Max valaki lelki sérült mazochista...

Ha meg lány vagy (kérdésből nem derült ki nekem) , akkor neccesebb, de idővel keress fel egy pszichomókust ha 18 körül is fennáll az érzés.

2020. aug. 9. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
13-as vagyok. Most látom... akkor a 2. Pont érvényes...
2020. aug. 9. 21:44
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Nálam nem örült anyám, hogy lány lettem. Mindig a fejemhez vágja, hogy bezzeg ha fia lett volna akkor nem kéne engem elviselnie. Pedig nem én tehetek róla, hogy lánynak születtem. De mégis az a baja, és azért utál mert lány vagyok, csak mert őt is ezért utálta az anyja, mert ő is lány lett.

Sokáig én is úgy gondoltam,hogy ha lányom lesz utálni fogom, mert én sem szerettem a lányokat, mindről nagyon rossz véleményem volt. És a kisfiúkat amugy is cukibbnak tartottam. De most már elmúlt ez a lánygyűlölet nálam. Szóval ha lányom lesz őt is ugyanúgy fogom szeretni, már csak azért is, hogy neki jobb élete legyen mint nekem. Most már nem is ragaszkodom ahhoz, hogy fiam legyen majd, ha lány az sem baj.

Te is így leszel majd vele, a saját lányodhoz azért máshogy fogsz hozzá állni, mint más lányokhoz. Ő a tiéd lesz. Nem tudom, hogy te fiú vagy lány vagy. Ha fiú vagy akkor a lányod a kis hercegnőd lesz majd, ha te is lány vagy, akkor ő lesz a kicsi te. :)

Még te is kamasz vagy, ahogy én is. Addig még sokat változik a véleményed. Addig is próbáld meg úgy nézni ezt a dolgot, hogy te úgy neveled ahogy neked jó. Ha jól neveled, akkor valószínű normális lesz, és nem olyan mint akiket utálsz.

2020. aug. 9. 21:48
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem pszichológus kellene.

Addig ne vállalj gyereket, míg nem győzöd le a nőgyűlöletedet, mert ha kislányod születik, nem tudod visszacsinálni és főként szegény gyerek issza meg a levét.

2020. aug. 9. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
Nekem világ életemben fiú haverjaim voltak, fiús lány is voltam, mindig túl bonyolultnak találtam a ,,barátnőket", nem érdekeltek az igazán nőies dolgok.Én voltam a kendős csaj, akinek mindig lógott a ruhája mert két számmal nagyobbat vett meg ilyesmi.Aztán normális felnőtt lettem és lányom született.Imádom.Még a rózsaszín ruhákat is megvettem neki, pedig aztán komoly hányhatnékom volt előtte minden ilyentől.Szerintem kinövöd.Ha 20-24 év környékén még így vagy akkor keress pszichológust magadnak.
2020. aug. 9. 22:36
 18/20 anonim ***** válasza:
94%
Én nem utálom a nőket, de a férfiakkal jobban kijövök, jobban tetszik pl ahogy a problémákat, baráti kapcsolatokat kezelik, nem is nagyon vannak igazi barátnőim. Amikor terhes lettem is először inkább fiút akartam pont emiatt, meg mert rám sem jellemző, hogy az a tipikus nőies nő lennék. Lányom lett, amit egyáltalán nem bánok, eszembe sem jutna utálni, bár azt hozzáteszem, hogy ahogy elnézem három fiúval is fel fog érni a viselkedése. Amúgy minden csak nevelés kérdése, hidd el. Nem fejtetted ki mit nem szeretsz a nőkben. Én pl ki nem állhatom a hisztit, az affektalast, saját maguk megjátszását, egymás kibeszélését, utána meg jopofizast. Anyukám is ezeket nem bírja más nőkben, hat úgy nevelt, hogy én ne legyek ilyen, nem is lettem (talán emiatt van alig barátnőm...). Viszont az is biztos, hogy a lányomat is úgy fogom nevelni, hogy lehetőleg ezek a viselkedések rá se legyenek jellemzőek.
2020. aug. 9. 23:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Aki utálja a saját gyerekét akármilyen neműnek is született az legyen szives neméhez a megfelelő óvintézkedéseket megcsinálni. Ha férfi vagy akkor óvszergumit viselni együttlét során, ha nő vagy akkor fogamzásgátló tablettát szedni. Legjobb javaslatom viszont a kettő együttes használata!
2024. jan. 26. 07:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező! Attól félsz hogy utáni fogod a gyerekeket és a nőket is utálod. Akkor a férfiakat szereted? Ameddig a nőket utálod nem kell félned hogy lesz gyereked akit nem biztos hogy elfogadsz hiszen 2 nő nem tudja megtermékenyíteni egymást, viszont egy férfi a nőt megtudja termékenyíteni!
2024. jan. 26. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!