Felajánlanátok elhunyt gyermeketek szerveit?
igen
Láttam nemrég egy filmet, egy megtörtént esetet dolgozott fel, és erről szólt. Egy amerikai család kirándul Olaszországban, ahol megtámadják őket éjjel az autópályán, és a kisfiú olyan súlyosan megsérül, hogy belehal a sérüléseibe. A szülők ott Olaszországban felajánlják a kisfiú szerveit, és így megmentenek több idegen kisgyereket. Végig sírtam a filmet. Főleg amikor a tolmácsuk mondta nekik, hogy az olaszok most leszerepeltek és szégyelhetik magukat. Az anya mondja neki, hogy nem a nép tehet erről a gyilkosságról. Erre: Ő nem is azért mondta, hanem azért, mert egy amerikai család mutat példát az olaszoknak, hogy felajánlják a szerveket, mert nálunk a legalacsonyabb a földön a szervfelajánlás. Nagyon megható, szép film, de sajnos a címe nem jut eszembe. Pedig érdemes lenne mindenkinek megnézni.
Fel persze, a magamét is.
Persze itthon alapból nem kellene fel sem ajánlani hanem vihetnék, de a dokik lusták szólni:(
sajátomat igen, ezt már mondtam is a családomnak.
a gyerekemét? hááát... nehezebb szívvel de azt hiszem igen. de remélem, erről sosem kell döntenem.
Valószínű.hogy igen.A sajátomat biztos.
Aki nemet írt,az miért nem?(nehogy megharagudjon,csak érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!