Felajánlanátok elhunyt gyermeketek szerveit?
Szia!
Sokat gondolkodtam ezen, de 90%ban úgy gondolom igen.Remélem soha nem fogom átélni ezt a szörnyű tragédiát, de mindig van olyan, hogy egy kisgyerek élete új vesén, szíven, májon múlik pl. olyankor megszakad a szívem, hogy szenvednek a szülők is...
Egyébként a páromnak is megmondtam, ha én elmennék, és megmaradnának életképes szerveim minden további nélkül ajánlja fel hogy jók-e donornak?
Igen!
Mint ahogy az én szerveimet is.
Felajánlanád babád szerveit?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák Ezt a kérdést én tettem fel pár hónapja.És igen,a sajátomat is.
Utolsó, aki nem rendelkezik, annak a szerveit kérdezés nélkül fel lehet használni, arról kell papír, ha valaki nem szeretné felajánlani.
A válaszom pedig, hogy én felajánlanám a szerveinket, ha arra kerülne sor, de persze minden ember reméli, hogy Ő soha nem kerül ilyen helyzetbe:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!