Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esetleg valaki egyedülálló...

Esetleg valaki egyedülálló anyukáknak tud olyan munkát ami gyerek melett végezhető el?

Figyelt kérdés

Nekövezzetek meg léci ez csak egy kérdés.

Szóval én egyedül nevelem a 3 éves kislányom akit az ovoda nem veszi be mert még nem szobatiszta viszont a Gyes-t már megvonták és nem könnyű 12.000 ft bol megélni 1 hónapban. Ezért is gondoltam arra hogy a kislányom melett be e tudnék vállalni valami kis egyszerű münkát

2020. aug. 5. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Ha nincs kimondottan olyan végzettséged, otthoni munkát nem tudsz vállalni.

Mindenképp felügyelet kell a gyerkőc ék, kivéve ha te vállalsz felügyeletet és így más gyerekével együtt a tiéddel tudsz lenni.

Ovi. Leveszed a pelust, beadod a gyereket sok váltóruhával. Ha baleset van átöltöztetik, másrészt lehet ez a "lökés" kéne a gyereknek és pikk pakk szobatiszta lenne.

Még ha nem is aludna ott, délelőtt vállalhatnál 4 órás munkát. Mondjuk takarítást bár nem írtad milyen végzettséged van.

Segítséget kérsz szülőktől és elmész dolgozni.

2020. aug. 6. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:
62%

Ha már nem kapsz gyes-t, akkor már betöltötte a hármat, szeptembertől ovodakoteles. Tök mindegy hogy szobatiszta-e, vagy sem. Úgyhogy nem csak mehet, de mennie is KELL oviba. Ne hagyd magad lerázni, mondd meg, hogy neked dolgoznod kell, nem érsz rá erre a szarakodásra, mert te vagy az egyedüli kereső a családban.

Úgy nem tudom, mit tudnál dolgozni, hogy nincs megoldva a felügyelet, főleg, hogy nem írtad, milyen végzettséged van.

2020. aug. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!