Van itt olyan aki szülés után annyira depresszióba esett , hogy még a 6 hetes kontrolla is képtelen volt elmenni ?
Figyelt kérdés
Ne bántsatok , tudom , hogy ez nagyon nagy felelőtlenség , de ez az én esetem sajnos .
Eltelt 8 hónap , most szedtem össze magam ,már jól vagyok .
Igazából arra lennék kiváncsi , hogy a nőgyógyász mennyire fog fejmosásba részesíteni 😅
2020. aug. 3. 10:16
11/12 anonim válasza:
10-es
Én is visszamentem megnézni hogy ő-e
😅
Nem kapsz fejmosást..
Én a covid miatt nem voltam...
Amúgy nem kötelező a vizsgálat csak ajánlott
12/12 anonim válasza:
A második szülésem után én sem voltam, egyszerűen kiment a fejemből. Már négy év eltelt, azóta többször is voltam nőgyógyásznál pl rákszűrésen, meg más vizsgálatok miatt, és soha fel sem merült kérdésként, hogy úgy amúgy a 6 hetes kontrollal mi van. Pedig nem maszekba járok, és nem is mindig ugyanoda. Egyik doki se foglalkozott ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!