Akik egyedül maradtak gyermekkel, mennyi idő után lett új kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Mennyi idős gyermekkel maradtál egyedül? Az új kapcsolatból lett gyermeked?
Nehezebben fogadják el az anyukákat a férfiak?
Nemrég maradtam egyedül 2 gyermekkel. A fiam 9, a lányom 4 éves. Apjuk szerencsére foglalkozik velük.
Viszont félek lesz-e aki így is elfogad? stb. :(
2020. aug. 1. 12:17
11/16 anonim válasza:
8-as, a kompromisszum és a pl. ingyen házicselédség bevállalása a kapcsolat létrejötte és fennmaradása érdekében két külön dolog az én nézőpontom szerint... 4-es és 6-os voltam.
12/16 anonim válasza:
Én terhes voltam amikor összejöttünk a párommal, aki mostmár a férjem. Boldogok vagyunk, várjuk a kistesót.
13/16 anonim válasza:
4 éves gyerekkel maradtam egyedül, fél év múlva lett új párom. Nem kerestem konkrétan társat, a gyerekeink révén jöttünk össze. Mindkettőnknek előny volt, hogy a másiknak is van gyereke, így tudja, mire számíthat, könnyebb volt közös programokat szervezni, és mindketten tudtuk, mivel jár a gyereknevelés, családi élet, háztartás vezetése. Közös gyereket nem terveztünk. Már 10 éve vagyunk együtt, 7 éve házasok. Egyébként nem életképtelen kisfiúkkal kell összejönni, és akkor nem lesz az ember házi cseléd. Ugyanúgy tanult, dolgozó nő vagyok, mint a férjem, miért kéne kiszolgálnom őt?
14/16 anonim válasza:
13 éve váltam el, akkor volt 2.5 éves a lányom. 2 évig rá sem bírtam senkire sem nézni. Utána évekig próbálkoztam, de hosszabb távon senkivel sem sikerült. Most 45 múltam és 5 éve végleg az egyedüllét mellett döntöttem. Lehet hihetetlenül hangzik, de nekem így lett teljes az életem. Nyugodt, kiegyensúlyozott lettem, ami kapcsolatban sosem voltam. Élvezem a szabadságot, a teljes függetlenséget. Már nem tudom elképzelni magam senkivel sem, és nem vágyok senkire sem. Nézem a környezetemben lévőket, és szerencsésnek érzem magam, hogy nem kell átélnem azokat a negatív dolgokat, amiket náluk látok.
15/16 anonim válasza:
14es Az ember alapvetően társas lény. Ezt semmi és semmilyen elhatározás megváltoztatni nem tudja. Szép és jó amiket írsz de egy pár nélkül az élet félig teljes és félig üres. A többi csak duma.
16/16 anonim válasza:
Nem azért írtam mert minden szép és jó. Azt írtam, hogy nekem így lett jó az életem. És nem mindenki társas lény. Én pl. nem, csak kellett pár év, hogy rájöjjek erre. És nem érzem üresnek az életem, mert nem élek kapcsolatban valaki mellett. Számomra csak nyűg lenne. Ez van. Akinek kell a kapcsolat, csinálja. Nekem nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!