Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lesz a Joób gyerekekkel,...

Mi lesz a Joób gyerekekkel, ha lefoglalják a vagyonukat?

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 20:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%
Ki nem állhatom ezt az embert, mert ellenszenves és nekem nagyképűnek tűnik. DE : hamár büntetnek, akkor minden tolvajt büntetni kéne, nemcsak kimondottan az ellenzékiekre rászállni. Pl. Mészáros sem önerőből lett gazdag, nekem senki nem beszéli be. Ilyen formában undorító dolog elítélni Joóbot. Van nála jóval nagyobb tolvaj is szabadlábon.
2020. júl. 31. 12:13
 22/30 anonim ***** válasza:
65%

17.)

Mondani bármit lehet egy arctalan, névtelen fórumon. Én is állíthatnám, hogy ismerem őket.

2020. júl. 31. 12:15
 23/30 Derjaderja ***** válasza:
75%

21. Én azt se tudtam, hogy ellenzéki. Tolvaj az tolvaj.

Meg ki is hívták maguk ellen a sorsot a sok hírveréssel.

Meg ahogy itt magyaráztak, hogy bibliaolvasást meg beszélgetést szerveznek a gyerekekkel az erkölcsről.

Gusztustalan népek. Mi meg eleg magasan kvalifikált szakemberek vagyunk, csak rosszul fizetett szektorban, több nyelven oktatjuk is a szakmánkat, sok plusz munkát vállalunk, ha vmit elrontunk a munkaban, honapokig rágódunk rajta stb

Aztán örülünk, hogy ennyi (2+1) gyereket be tudtunk vállalni, es előbb-utóbb minden nagyobb javítasra stb összeszedjük a pénzt, kicsit azért szorongunk, hogy a 20 eves használt kocsink ne romoljon el az évi 1db par napos turistaházas belföldi nyaraláson stb.

És még így is jó es stabil anyagi helyzetű családnak számítunk ebben az országban, örülünk is ennek, és nálunk még sokkal különb emberek még rosszabbul élnek.

En azt is megértem, hogy a menő szakmákbam sikeres emberek, vállalkozók mért èlnek jobban.

De az ilyen undorító embert nem fogom menteni, aki az egig veri a nyálát, hogy milyen csodás apa és milyen szuper sikeres és ügyes - közben meg másokét lopja. És magyaráz a Bibliaból a szerencsétlen kölykeinek.

2020. júl. 31. 14:22
 24/30 anonim ***** válasza:
51%
Igazad van, hogy undorító ember. Nekem csak az nem tetszik, hogy a többi ilyen simán megúsz mindent, mert pont jó pártban van.
2020. júl. 31. 14:30
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor amúgy lefoglalják az összes pénzt?
2020. aug. 4. 17:56
 26/30 anonim ***** válasza:
11%
Csőcselék mentalitás a köbös köbön. Ezek vagytok ti.
2020. aug. 4. 18:03
 27/30 A kérdező kommentje:
Csőcselék? Miért is?
2020. aug. 4. 18:07
 28/30 anonim ***** válasza:
64%
A 26-os biztos a tenyészfeleség anonimitásban.
2020. aug. 4. 18:55
 29/30 A kérdező kommentje:
Egyébként én is pont erre gondoltam, hogy Dóri a 26os. Csak nem tudom mire fel a nagy arc.
2020. aug. 4. 18:59
 30/30 anonim ***** válasza:
72%
Én a helyében lapítanék, de persze még neki áll feljebb.
2020. aug. 4. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!