Mi lesz a Joób gyerekekkel, ha lefoglalják a vagyonukat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 20:56
11/30 anonim válasza:
1-es arra akarsz célozni, hogy enyhítő körülménynek kellene tekinteni azt, hogy valakinek hány gyereke van vagy milyen a vallása? Én igenis remélem, hogy elítélik, ha valóban bűnös, és ez sem jelenti azt, hogy pl. pedofíliáért nem érdemelne valaki súlyosabb büntetést.
12/30 anonim válasza:
11 A bíró szerepét mindig azok játsszák az internet előtt a legjobban akiknél ha jobban utána kotor az ember sokkal több mindent talál, mint a köpködésének a tárgya. Ez egy tipikus jellemtelen emberi tevékenység.
És most köpködhetsz tovább.
13/30 anonim válasza:
12-es, azt írta, hogy reméli elítélik, ha valóban bűnös. Ebben semmi köpködés nincsen. Ha bűnös, akkor megérdemli a büntetést, ha ártatlan, akkor meg a felmentést. Amennyibe nem tett semmit, nem lesz baja a gyerekeknek. Ha bűnös, akkor meg pont a gyerekeire gondolva kellett volna cselekednie.
14/30 anonim válasza:
Pont a Fideszes politikusok ugatnak, hogy csal, sikkaszt Márton xD Orsósék helye is börtönben lenne ennyi erővel.
15/30 anonim válasza:
Ha másik pártban lenne még eljárás sem indult volna ellene
16/30 anonim válasza:
Most olvastam a linket. Nekem is fura volt, h ennyi gyerek, ilyen nagy jomodban. De en is elhittem, h sikeres vallalkozo. Arculcsapas most ez nekem.
17/30 anonim válasza:
A nagyobb gyerekek gyűlölnek így élni. Az egy a fiam osztálytársa, rengeteg rosszat mesélt a fiam. Verte is őket az apjuk
18/30 anonim válasza:
A Kaleta ügyet nem értem, miért kellett idekeverni. Semmi köze ehhez. Nekem a véleményem az, hogy a gyerekeket nagyon sajnálom. Már csak azért is, mert hitgyülis agymosottak a szüleik, meg a 0 privát szféra miatt is. Most, hogy az anyuka részben egyedül maradt, őt nem sajnálom, maximum a gyerekeket emiatt is. A család feje pedig kapja meg az igazságos büntetését, én most nem állok neki bíráskodni. De most látszik, mik a buktatói egy ekkora hatalmas családnak. Akár egy kicsi időre is ha történik valami az egyik féllel (mondjuk a jobban kereső féllel), már oda az egész mézesmázas élet. 2-3 logisztikáját még megoldod valahogy, sőt. Aki nagyon erős, az többet is. Számomra a nagycsalád fogalmába olyan 3-5 gyerek fér bele. Ez nem is család már, hanem egy tömegnyomor, borzasztóan abnormális. És nem egészséges ennyi terhességet kihordani. Vannak amúgy ilyen nők, szülés mániások, mondhatni függők. Erre az egész szülés élményre, kisbabás korszakra rá vannak függve, és soha nem akarják, hogy vége legyen. A nő a 11. után azt nyilatkozta, hogy még 2-3-mat vállaltak volna (!) ha nem lép fel komplikáció és emiatt nem köti el a doki. Szerintem ez simán egyfajta betegség.
19/30 anonim válasza:
Szerintem a nagyobb gyerekeknek borzasztó lehet így élni, ennyi kisgyerekkel együtt, állandó ricsaj, sírás, szaladgálás, semmi nyugalom, semmi privát szféra. Hogy lehet egy ilyen családban tanulni, pihenni...? Én nagyon utálnám a szüleimet a helyükben. Ja és apuka természetesen kapja meg a méltó büntetését, de sajnos a gyerekek is megszenvedik majd. Szerintem ezek a szülők nem tiszták, tényleg beteges ez a folyamatos szülés. Elmebaj.
20/30 anonim válasza:
Egyébként azt látom, hogy már a konzervatív, vallásos családokban sem normális 5-6-nál több gyerek, ott is tesznek ellene valamennyire, ha a fog.gátlás kevés formáját támogatják erkölcsileg, akkor is. (Szandál-zoknival legfeljebb :D). Azt pedig, hogy elmebajból kifolyólag csinál valaki tizenvalahányat, és vallásos köntösbe bújtatja mindezt, egyenesen hányingernek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!