Hogy lehet az, ha valaki szülés után pár nappal vagy pár héttel ugyanúgy néz ki, mint terhesség előtt volt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 20:41
21/21 anonim válasza:
Első gyerekkel 9kg-ot híztam, amikor kijöttünk a kórházból már nem látszott rajtam semmi. Őszintén, halvány lila gőzöm sincs mi miatt, gondolom szerencsém volt.
Most 26 hetes kismama vagyok a másodikkal, és terhességi cukorbeteg lettem. Tartom a szigorú diétát, és még 1 kgot sem híztam, pont ugyanannyi vagyok mint előtte. De legalább most tudom az okát miért nem hízok :-D
Amúgy első babám is átlagos súllyal (3200 gr) született és a pocakban lévő is a korának megfelelő az uh szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!