Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit kell tudnom a közgyógyról?

Mit kell tudnom a közgyógyról?

Figyelt kérdés

Tudom buta kérdés!:S

De olyanokra lennénk konkrétan kiváncsi hogy a havi keret az csak az álland gyógyszerekre forditható?Meg hogy az évi keret mire forditható?Meg ilyenkre!

2008. nov. 26. 09:48
 1/5 A kérdező kommentje:

Meg ha nem vagyok túl indiszkrét akkor arra is kiváncsi lennénk hogy aki kap közgyógyot az mennyit kap havonta?

Én meg mondom öszintén bár nem értek hozzá keveslem a miénket!Meg én eddig úgy tudtam hogy van egy évi keret ami 6000ft és mellé van az hogy az állandó gyógyszereink igazolvánnyal ingyenesek!

Ma jött meg határozat!1810ft havonta!Ami egy gyógyszerre se elég!Asztmás a kisfiam,hörgöszükületes,tejcukor érzékeny pluszban van egy teljes imunhiánya!

Én vártam túl sokat?

2008. nov. 26. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem oké!Az orvosnak kell megírnia,hogy milyen gyógyszerre van szükségetek és ezt lezárt borítékban viszed ugye az Önkormányzatba.Ha mást veszel belőle,akkor várhatsz,amíg a következőt utalják a kártyára.Ha nem elég,kérj az orvostól papírt és menj be,hogy emeljék a keretet!
2008. nov. 26. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt be is vittem az önkormányzathoz!A lezárt boritékot!
2008. nov. 26. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok,arra figyelj,hogy a receptet úgy x-elje a doki,hogy eu köteles és közgyógyos.Akkor kijön a megítélt összeg.
2008. nov. 26. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan gyógyszerek,amit nem lehet közgyógyra adni,hiába van igazolvány,lehet a kisfiadnak is több ilyen gyszere van,és akkor hiába,ezt beszéld meg a háziorvossal,és ha így van hátha fel tud írni olyan gyszert ami ugyanaz a hatóanyag de ingyenes lenne,mert mondjuk más cég gyártotta.
2008. nov. 26. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!