Számotokra mi az anyaság legnehezebb része?
Igen. Nem könnyű. Rengeteg örömet okoz a gyerek, olyan büszke vagyok rá, de erre a stresszre, aggódásra, életmód változásra nem lehet felkészülni. Felér egy pofonnal.
Viszont az első pár hét után könnyebb.
A szabadságom elvesztése; óriási szabadságigényem van, nem viselem a korlátokat még házasodni sem vagyok hajlandó pont ezért. Mióta anya lettem még konkrétan azt is a gyerekem határozza meg, hogy mikor mehetek wc-re, nincs spontán akkor induljunk meg mulatni mert hetekig szervezem, hogy anyáméknál aludhasson és ilyenek. 😅
Ezeken felül imádom, hogy van gyerekem, ilyen büszke és boldog még sosem voltam előtte, teljesen megváltozott az életem de én szeretem ezt az életet a kismanónkkal. ♥️
Dönteni. Folyamatosan. Egy élet felett.
Nekem már 10 éves, és ahogy látom, a többi válaszolónak még ovis korú max a gyermeke. Akkoriban nekem is hasonló gondolataim voltak.
De ez a döntéskényszertől kiborulok. Igaz, nálunk vannak eü problémák, nem komolyak, vagy igen?
Jó orvoshoz járunk?
Megfelelő a gyógyszer?
Menjünk el másikhoz?
Legyen fejlesztés?
Biztos kell ennyi fejlesztés?
Mi számít tünetnek?
Legyen délutáni sport?
Igaza van a tanító néninek?
Jó lesz ez az iskola?
Váltsunk iskolát?
Tanuljunk minden este 8-ig,mint a többiek?
A válogatósságnak járjunk utána?
Mikor vegyünk neki tabletet?
Hagyjuk, hogy xboxon játszon?
Legyen kistestvére? (bár ez már eldőlt 😔)
Ez az élet szivi! Mit vártál? Habos babos rózsaszín ködöt?
Az aggódás és a döntések nehézsége. Minden elmúlik... A hasfájás, nem alvás, fogzás, szobatisztaság, ovikezdés stb., de az aggódás marad.
21,14,3 évesek a gyerekek.
-az örökös aggodalom és felelősség
-megküzdeni a többi anyuka és az emberek beszólogatásaival,okoskodásaival
-belső vívódás: mit csinálok rosszul, jó anyuka vagyok-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!