Sajnos sokat híztam is, de ezen már dolgozok. Viszont mivel még nem dolgozok így nem sminkelem magam, nem öltözök ki boltba se, csak felkötöm mindig a hajam mindig stb. Sokszor úgy kelek fel reggel, hogy ma szépen kivasalom a hajam és kifestem magam de utána csak nem teszem mert ha úgyis szinte csak itthon vagyok akkor minek, de mégis ha látok egy anyukát aki ad magára akkor nagyon irigy vagyok. Páromnak is látom, hogy jobban teszek mikor szépen költözök mikor megyünk valahova. Nem érzem magam lustának, de mégsincs kedvem ezzel is kinlódni gyerek mellett, de bánt is, hogy ha más fordít erre időt akkor nekem is kéne. Szeptemberben már ovis lesz a fiam, nekem egyenlőre még nincs munkahelyem de ha lesz akkor biztos több akaraterőm lesz jól kinézni.
próbáld meg reggeli rutinná alakítani mint a fogmosást .Egy BB krém egy szempillaspirál esetleg egy tusvonal 10 perc .Én szeretek magamra adni ,de van amikor nekem sincs kedvem, akkor hagyom az egészet a fenébe ...de nem idegesítem magam rajta. Amúgy bennem is ez van ,hogy fiatalok vagyunk nem akarom elhagyni magam.
2020. júl. 25. 22:48
3/19 A kérdező kommentje:
Ma voltunk a keresztfiam szülinapján és láttam, hogy minden anyuka szép hullámosított hajjal, műszempillával, szép barna bőr, műköröm. Én meg ott a hófehér bőrömmel, összekötött hajjal, smink nélkül, kifestetlen körömmel.. Nagyon rosszul éreztem magam. Az is igaz, hogy olyan eleven a fiam, hogy inkább csak akkor tudom ezeket csinálni mikor délután alszik, de mégse teszem mert inkább netezek vagy ami kikapcsol. 28 éves vagyok, nem akarom már most így elhagyni magam, de már 2-3 éve így megy és nehéz változtatni vagy lusta vagyok lehet ezaz igazság.
2020. júl. 25. 22:58
4/19 anonim válasza:
Én mindig természetes szépség voltam :D szóval gyerekek előtt sem használtam semmi ilyesmit.
2020. júl. 25. 23:06
5/19 anonim válasza:
Hat en minden reggel hajat mosok es kisminkelem magam ket gyerek mellet. 1 eves es 3 evesek. Lefogytam a szules elotti sulyomra. A kormomeg magamnak csinalom 2-3 hetente gellakkal. Jarok fodraszhoz. Veszek magamnak uj rucikat. Ezek tok alap dolgok. Nem masnak akarok tetszeni, hanem en erzem igy jol magam. Soha nem mennek smink nelkul egy szulinapra...ha 5 gyerekem lenne se. Az en nagyobbam is most megy oviba. Reggel megerti, amikor mondom neki, h most anya keszulodik jatszal a szobadban kicsit. A kicsi meg ott teblabol a labam alatt kozben😊 de ebbol nem engedek...
2020. júl. 25. 23:07
6/19 A kérdező kommentje:
Fodrászhoz járok 3 havonta, vágatni a végéből. Kozmetikushoz havi 1x szemöldök szedés, festés és szempillafestésre. És kb ennyi. Se köröm, se szoli, se smink. Ruhákat szoktam venni havonta 1-2 új dbot.
2020. júl. 25. 23:12
7/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyébként smink nélkül se csúnya, szép az arcom. De azért van különbség mikor kivagyok festve
2020. júl. 25. 23:13
8/19 anonim válasza:
Csak szempillaspirált használtam régen es kihúztam a szemem alul és felül. Tavaly kitetováltattam a szemhéjam, azóta semmit sem sminkelek. Fodrászhoz (rövid hajam van), körmöshöz, kozmetikushoz havonta járok. 2 gyerekem van. Vannak nálam sokkal szebb nők, de engem nem zavarnak.
2020. júl. 25. 23:47
9/19 anonim válasza:
En nem erzem h a fodrasz, kormos, muszempilla annyira elvaras lenne hogy megcsinaltassam ha nem szeretnem, nem illik hozzam, sosem tettem.
Nekem nagyon szerencses alkatom van, sokaig sportoltam igy meg jo 10-15evig nem hiztam utana, most mar azert tenni kellene erte h azt a formamat megorizzem mert pajzsmirigy alulmukodesem lett a masodik gyerek utan, de igazabol akkor ereztem a legjobban magam a boromben (es ez kifele is latszott), amikor 2.baba utan estenkent hasazos es plank kihivast csinaltam es heti 3x futottam. Nem a ruha dobott rajtam hisz nem vettem uj ruhakat, hanem hogy ujra vekony es izmos voltam es jol ereztem magam a boromben. Van aki meg a pillaktol erzi magat annak, nem vagyunk egyformak. De en nem tudok pl sminkelni (nagyon alap csak) bohockodasnak ereznem ha kipingalnam magam reggelente.
Szerintem keresd meg azt a par dolgot,amitol te jobban erezned magad es ami meg belefer a koltsegvetesedbe/idodbe, izlesedbe. Par apro valtoztatas is jot fog tenni neked, nem kell drasztikus valtas.
2020. júl. 26. 00:03
10/19 anonim válasza:
Ha nem megyek SEHOVA, tehát boltba sem, akkor nem sminkelek és otthoni, kényelmes ruhát hordok, összefogom a hajam. Ha kimozdulunk, akkor az alkalomtól függően smink, haj, ruha. (Körmöm, pillám nincs, szoliba nem járok, sőt kozmetikushoz sem.)
Az nem teljesen világos nekem, hogy az eredeti kérdésből nekem úgy tűnt, hogy te is hasonlóan teszed, de a kiegészítésben azt látom, hogy elmentetek egy szülinapra és oda sem készültél. Ne haragudj, de ha neked ez fontos, akkor erőltesd meg magad. Amikor viszed a gyereket oviba, akkor ugyanez lesz. Te mész topisan, a dolgozó anyukák meg kosztümben, magassarkúban. Nyilván nem báli smink kell, meg bodorított haj. Nekem reggel, munka előtt max. 10 perc a hajam és sminkem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!