Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak is hiányzik néha a...

Másnak is hiányzik néha a régi, gyerek nélküli élete?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon gáz meg sokan írják, hogy akkor minek vállaltam gyereket, de honnan tudtam volna, hogy ilyen lesz. Szóval 4 éves a fiam, még mindig többemberes, 3 éves koráig minden éjjel ébredt. 28 éves vagyok, elég hamar szültem vagyis mostanában ez hamarnak számít. Nem szerettem itthon lenni se vele, már 2 éves kora után már nagyon nem szerettem itthon lenni, depressziós voltam már. Munkahelyet is nagyon nehezen találtam mert ugye ovihoz is alkalmazkodni kell meg beteg is volt rengeteget amit mindig én is elkaptam a skarláttól hányás hasmenésig mindent. Nagyon eleven, egy percig nem tud egyhelyben ülni vagy egy percig csendben maradni. Lehet ha nem lenne ilyen eleven nem lennék én se így ki. Szeretem nagyon, nincs annál jobb érzés mikor megölel de mégis olyan irigy vagyok a velem egykorúakra akik még azt csinálnak amit akarnak. Pl strandon nyugodtan napoznak úsznak én meg csak a kismedence szélén ülök és a gyereket fegyelmezem. Más is érez néha így vagy csak én vagyok ilyen rossz anya? Szoktak rá nagyszülők vigyázni de elég ritkán, olyankor kicsit kikapcsolok és elmúlik ez a rossz érzés. Nem is értem, hogy bírja akinek 2-3 gyereke van kis korkülönbséggel, én meg is zavarodnék.

2020. júl. 27. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
10-es, akkor én se vagyok normális anya. :D Pedig egyébként én a kérdésre egy tényleg teljesen őszinte nemet tudok válaszolni, szerencsére. Bár még kicsik a gyerekek, ki tudja mi lesz később. 2 és fél és majdnem 1 éves lányaim vannak. Persze, voltak, vannak és lesznek is szar időszakok, de tényleg nem hiányzik a gyerekek előtti életem. Szerencsére minden nyűgjével és nehézségével együtt a gyerekes létnek most vagyok elégedett az élettel. Na de visszatérve a 10-eshez: Ha én kikapcsolódok, akkor ki vagyok kapcsolódva. Nem, nem szoktam könnyes szemmel a gyerekeim képeit nézegetni és volt már, hogy úgy tértem vissza, hogy basszus, legalább még 1 óra de jó lett volna.
2020. júl. 27. 20:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írtam, hogy nem szeretem őket meg nem jutnak eszembe amikor nem vagyok velük, de ha választhatok, hogy reggeltől estig azt hallgassam, hogy anya anya anya anya annyaaaa - még a wc-n ülve is, meg negyed óránként bírósdit játszak mert éppen valamin összekaptak, folyton képben legyen hogy mi van, vagy csak sétálgassak valahol, szétnézzek egy plázában olyan üzletekben, amik ENGEM érdekelnek (bár mindig először a gyerek részlegre megyek 😑), vagy megnézzek a moziban egy filmet anélkül, hogy 20x megállítsam mert anyának kell lenni - hát akkor bizony inkább a nyugit választom és ha onnan hazatérek, tökéletesen ugyanúgy folytatódik az anya anya anya anyaaaaa - pedig még a cipőmet sem vettem le...
2020. júl. 27. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne állapítsa meg senki, főleg nem 1 személy azt, hogy mi az, hogy "normális anya". Az ilyen emberek miatt vannak táborok az anyák között. Mert mindenki azt hiszi, hogy ő tudja a tutit, és aki másképp ÉREZ, az nem normális anya. Szállj már magadba, az ég szerelmére!
2020. júl. 27. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!