Magánovik jelentik valamerre, ha a gyerek hiányzik az oviból igazolatlanul?
Figyelt kérdés
A családi pótlék miatt kérdezem, mivel ugyebár január 1-től óvodalátogatáshoz kötik a családi pótlékot.
Hasznos válaszokat köszönöm.
2015. febr. 5. 08:25
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom óvoda köteles gyermek ha igazolatlanul hiányzik az mindenképpen jelenteni kell. Ahogy azt is be kell jelentened, hogy hol teljesíti a gyermek az óvoda kötelességét. Gondolom én, hogy magán óviban 2-5 igazolatlan hiányzást még el-el tudnak feddni, de ennél többet nem hiszem.
2/3 anonim válasza:
2016. január 1-től, nem mostantól.
3/3 anonim válasza:
Mivel a hiányzás célját, okát nem írtad le, így felmerült bennem, hogy ha esetleg magát az ovit szeretnétek kikerülni, akkor nem a magánóvoda az út... Mi nem vagyunk az óvoda, pláne a kötelező óvoda hívei, így alaposan utánanéztünk minden lehetőségnek. Ha erről van szó, írj privátban, s válaszolok szíveen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!