Nekem furcsa csak ez a hozzáállás?
Nem értem ebben mi a rossz🤷🏼♀️
Nálunk is a dédi mindig azt mondja, ha hoz valamit, vagy küld valamit, hogy “a dédi hozott neked (lányomnak) palacsintát”, vagy hogy “küldök egy kis tojást a dédikémnek”. Nyilván nem gondolja komolyan, hogy 20 palacsintát majd a kislány eszik meg egyedül, meg a 30 tojást sem csak a gyereknek küldi, szimplán csak szeretetből mondja.
Vagy anyósomnak szamócása van, ha áthozott 3 kiló szamócát, ő is mindig mondta a gyereknek, hogy hoztam neked szamócát. Persze ezt sem szó szerint érti, hogy csak neki.
Meg ő is szokott olyat mondani neki, ha megy hozzá, hogy vettem neked kiflit vagy barackot stb. Nyilván amúgy is vesz, nem csak kimondottan neki veszi, de kedvességből mondja a gyereknek.
Soha nem gondoltam, hogy ez rossz lenne🤷🏼♀️ Sőt...
Ilyen dolgokat annyira nem kellene túlgondolni. Szereti a gyereket és kész. Ez a lényeg. Ha nem menne meg nem vinne semmit, vagy nem készülne semmivel ha mentek, akkor meg az lenne a baj.
Nem értem az egészet. Vagy féltékeny vagy, hogy nem neked viszi/veszi? Úgy írod kb, mintha irigy lennél a saját lányodra...🤔
Én értem, kérdező, hogy mi a bajod, irritál, hogy anyósod úgy hoz kaját, hogy "a kislánynak", és beleérted, hogy mintha azt mondaná, hogy ti ne egyetek belőle, ez külön neki van. Szerintem is túlreagálod, nem gondolom, hogy így érti. Szerintem csak ki szeretné hangsúlyozni, hogy nem gondol titeket életképtelennek, akik nem képesek maguknak sajtot venni, csak hozni szeretne valamit az unokájának, méghozzá olyasmit, ami egészséges, rendes étel rendes tápanyagokkal. Más nagyik csokit meg műanyag szarokat hoznak, szerintem örülj neki, hogy ez a nagyi odafigyel, hogy mit eszik a kislány, mi jó neki.
Az más kérdés, hogy irritál téged az anyósod. Ezzel neked van dolgod.
Az ég óvjon attól, hogy egyszer ilyen menyem legyen.
Borzasztó egy nőszemély vagy. Mindent támadásnak veszel. Nem csak te vagy a családban.
Szállj már kicsit magadba. S hagyd szegény Anyósodat, had kényeztesse az unokáját.
Bezzeg, ha nem adna semmit, akkor meg azért szidnád ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!