Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi rosszindulat?

Miért van itt ennyi rosszindulat?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy milyen kérdés, megy a rosszindulatú komment.

Vagy egyből kamuval vádolják a kérdezőt\ kommentelőt.

Ha valakinek kicsit is más a véleménye, tapasztalata nekiesnek, mint egy farkasfalka.

Itt tényleg anyák válaszolnak, vagy csak itt adnak hangot azok a nők, akik egyedül vannak és kiengedik a haragot, ami dúl bennük?

Arra nem gondolnak, hogy valaki tényleg segítségért jön és csak még méllyebbre taszítják?

2020. júl. 26. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert keverves az életük/lelki betegek és itt próbálják szétengedni a mérget. Nem kell velük foglalkozni, nem kell rájuk haragudni, sajnos tőlük ez a legtöbb, ami telik. Mindenki annyit tud adni, amennyi benne van. Bennük ennyi. Én annyit szoktam gondolni, hogy "szegény..." és átlépek felettük.
2020. júl. 26. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Nem csak itt, Facebookon is pont ugyanez a helyzet bármilyen anyás csoportban vagy cikknél.

Szimpla proliságról van szó vélhetően + miután az anyukák elvégzik a ház körüli teendőket, a gyermek pedig alszik, ez a kettő együtt gyilkos egyveleg.

"... és csak még méllyebbre taszítják?"

Alapvetően nem szabadna, hogy holmi unintelligens idegenek véleménye bárkit igazán mélyen érintsen.

2020. júl. 26. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit tennék hozzá az előző hozzászolasokhoz, hogy ez nem csak anyukás kerdeseknel van így az online felületeken, hanem minden témában.

Úgy gondolom mint az egyes válaszoló hogy a saját magukban osszegyult mérget, elégedetlenseget próbálják magukból kiadni ugy, hogy másokat leszolnak, megalaznak.

2020. júl. 26. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ti milyen csoportban vagytok van egy ventilátor nevezetű ,ahol ki lehet adni a dühöt ami bennünk van ,vagy ha megakadunk egy gyerekneveléssel kapcsolatos témával ...ilyesmi.Nah ott csoportszabályzat ,hogy nincs ítélkezés a másik felett semmilyen szinten. És működik.Egy összeszólalkozást lenézést sem olvastam.

Itt meg csak itt ragadtam ,amikor terhes lettem itt mertem feltenni a kérdéseim név nélkül mint kezdő anyuka.De nekem is az jön le és azt gondolom ,mint az első válaszoló. Szépen megfogalmazta.

2020. júl. 26. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok a troll, aki a napi feszültségét az interneten keresztül vezeti le. Most pont ez az oldal, de lehet, hogy holnap Facebookon, Istagramon vagy más közösségi oldalon fognak oltogatni másokat ok nélkül.
2020. júl. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!