Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan gyám, akinek...

Van itt olyan gyám, akinek van számadási kötelezettsége? Lenne pár kérdésem!

Figyelt kérdés

Családbafogadással hozzám került egy gyermek, akinek mindkét szülője tartásdíjat fizet. Elszámolási kötelezettségem van, így általában mindenről kérek a gyerek nevére kiállított számlát.

Az érdekelne, hogy használt termékeket így nem is tudok venni?

Pl. remek gyerekszoba bútorok vannak, melyek csak pár évet voltak használva, 100e Ft kompletten, de számlát nyilván nem kapok róla.

Ilyenkor írjunk adásvételi szerződést? Vagy hogyan oldjuk meg?

Illetve az élelmiszerekről is el kell számolnom? Egy háztartásban ezt hogyan kellene?

Köszönöm!

2020. júl. 26. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt ne itt kérdezd meg, hanem a gyámhivatalban. Ott tuti pontos választ kapsz rá.
2020. júl. 26. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hétfőn felhívom őket, de gondoltam hátha van itt tapasztalt válaszoló :) Én még új vagyok ebben nagyon.
2020. júl. 26. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Itt bárki írhat bármit. Ez pedig egy komoly jogi helyzet.
2020. júl. 28. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!