Van erre lehetőség? 1 hét múlva, a 37. héten megyek a uh-ra, rákérdezhetek a dokinál, hogy befeküdhetek-e a kórházba?
És nincs senki, aki elvigyen??? Barát, rokon, ismerős, szomszéd??? Ez hihetetlen...
És a férjedet se engednék el, ha szól, hogy szülni kell vinnem a feleségemet?
Én be nem feküdnék ezért hetekre semmi pénzért... Nem tudom, valahogy biztos bejutnék... Bárkit megkérnék, erre nem mondanak nemet, az tuti...
Én 100 km-re mentem egyébként.
Igazából az aggodalom a fő gond. Ha valami gond adódik, azért sok az a 80 km. És még max. 2 hetem van egyben, tehát nem kéne sokat benn feküdnöm.
Azért a bejutást megoldanám.
igen kérdezd meg mert ha csak befeküdni szeretnél nem mehetsz mentővel - ki kell fizetni -
általában nagyon rendesek a várakozó kismamákkal a nővérek de vigyél magaddal elfoglaltságot mert naponta kb. fél órát vesz el a vizit meg egy másik felet az nst és néha van uh meg fogsz örülni az unalomtól...
egy négy hetet bennt fekvő kismama aki már anyuka.
Hát, mint irtam, én 100 km-t autóztam. Ikerterhes voltam, a 35. hétre szültem, bőven volt időm beérni és még ott is, mire meglettek. Szóval kizárt, hogy ha első gyerek, ne érj be. Nekem az ikrek nem is első babák voltak...
Szóval ne izgulj, ennyi erővel mindenki befeküdne, nem sokan szülnek helyben...
Az ilyenekből szokott lenni a túlhordás :)
Beszéld meg a babáddal, hogy ne szülessen meg előbb. Sokan hülyeségnek tartják, de a babák sokszor tudják mikor kell jönniük. A tiednek akkor kell jönnie, amikor már otthon lesz a férjed. Te meg csak feküdj addig, nehogy baj legyen.
A kórházban nem lenne túl jó neked hetekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!