Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti mennyire váltottat...

Anyukák, ti mennyire váltottatok az elegáns öltözködésről gyerek után lazábbra?

Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, 10es vagyok, amúgy most vagyunk 26 évesek:)
2020. júl. 20. 00:10
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Én sosem öltöztem “elegánsan“ (Ertem ez alatt, hogy magas sarkú, “irodai” viselet stilus) mindig inkább a mai divatnak megfelelően illetve minimalista stílusban (ahogy masok mondanak), ez most is igy van: mom jeans, magas derekú nadrágok, pólók, Vans/Birkenstock, Fjallraven hatizsakkal, esetleg nyári ruhák, stb. Pár evet a tizenéves korombol leszámítva mindig inkább kényelem parti voltam, igy ez nem valtozott.
2020. júl. 20. 07:13
 13/14 anonim ***** válasza:

A terhesség előtt elegáns ruhákban kellett járnom a munkába. Jó nem kosztüm meg magassarkú de elegáns ruha.

Most 30 hetes terhes vagyok. Így nyáron már csak a ruha jöhet szóba.

Nyilván szülés után marad a cicanaci meg a tunika egy darabig amég rám nem jönnek a régi ruháim. Egyébként itthon teljesen megfelel a mackónaci. Persze ha elmész valahova csak máshogy öltözölm

2020. júl. 20. 07:18
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

Nekem muszáj volt váltani picit.

A stílusom megmaradt, de terhesség előtt 2 farmer szabású nadràgom volt, az egyik ráadásul szürke. 1-2 szivarnadrág, amúgy egyberuhàkat és szűk, magasderekú szoknyákat hordtam....

Most sokkal több a nadràg.. egyelőre van rajtam 8!kg még.

Van egy lassan 2 évesem és egy lassan fél évesem.

Olyan felső kell, amiben tudok szoptatni.

Az igazán elegáns szoknyáimban bután néznék ki a kerben, vagy a játszótéren vagy a platform cipőimm el kiegészíte..plusz azoo a ruhák a több mérettel nagyobb mellemen nagyon kihívóak is lennének...

Ha megyünk valahova, gyerekek nélkül, ami nem az “Aldi”, akkor kirittyentem magam..

1 kezemen meg tudom számolni a 2 év alatt hányszor volt ilyen.

De itthon is “beteszem” a hajam, sminkem is van.

Én az a típus vagyok, aki a szemetet sem viszi le szemöldökrendezés és szemfestés nélkül

2020. júl. 20. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!