Anyukák, ti mennyire váltottatok az elegáns öltözködésről gyerek után lazábbra?
A terhesség előtt elegáns ruhákban kellett járnom a munkába. Jó nem kosztüm meg magassarkú de elegáns ruha.
Most 30 hetes terhes vagyok. Így nyáron már csak a ruha jöhet szóba.
Nyilván szülés után marad a cicanaci meg a tunika egy darabig amég rám nem jönnek a régi ruháim. Egyébként itthon teljesen megfelel a mackónaci. Persze ha elmész valahova csak máshogy öltözölm
Nekem muszáj volt váltani picit.
A stílusom megmaradt, de terhesség előtt 2 farmer szabású nadràgom volt, az egyik ráadásul szürke. 1-2 szivarnadrág, amúgy egyberuhàkat és szűk, magasderekú szoknyákat hordtam....
Most sokkal több a nadràg.. egyelőre van rajtam 8!kg még.
Van egy lassan 2 évesem és egy lassan fél évesem.
Olyan felső kell, amiben tudok szoptatni.
Az igazán elegáns szoknyáimban bután néznék ki a kerben, vagy a játszótéren vagy a platform cipőimm el kiegészíte..plusz azoo a ruhák a több mérettel nagyobb mellemen nagyon kihívóak is lennének...
Ha megyünk valahova, gyerekek nélkül, ami nem az “Aldi”, akkor kirittyentem magam..
1 kezemen meg tudom számolni a 2 év alatt hányszor volt ilyen.
De itthon is “beteszem” a hajam, sminkem is van.
Én az a típus vagyok, aki a szemetet sem viszi le szemöldökrendezés és szemfestés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!