Hogyan öltöztessem sámánnak a gyerekem?
Valami ilyesmi szerintem egy kis fantáziával összehozható:
Szerintem szuper jó ötlet ez a sámán!
Csak a 4-es válaszoló miatt reagáltam.
Sokkal kreatívabb, egyedibb a fiad, mint a legtöbb gyerek.
A lányom óvodájában lesz legalább 10 Elza, na az mennyivel jobb???
itt vannak ötletek hozzá.
a sámán szerintem a kiegészítőktől lesz az, ami. fejdísz, nyaklánc, sámánbot, stb...
tök jó, hogy a gyereked ilyesmit talál ki és nem egy 5. pókember vagy 3. tininindzsa lesz a farsangon.
(enyém oviban volt triceratopsz, Aragorn, tűzelementál... most elsős és Bofurnak készül :D)
a sámán a legegyszerübb, mert abba bármit bele lehet képzelni.Míg egy Elzánál azért vannak dolgok "aminek pont úgy kell kinéznie, anya":D
papírmasé technikával készíthetsz bonyolultabb maszkot(magyar mintás vagy afrikai sámán),illetve fűszoknyát is csinálhatsz mellé de vehetsz egy nagyobb pólót(ami a gyereken kicsit lóg) és telefestitek "misztikus" jelekkel, ezt deréktájon összefogjátok egy övvel alá még egy kis nadrág is mehet, hogy meg ne fázzon. Fogtok egy vastagabb botot, eltüntetitek az éles részetek róla és tele aggadjátok "mágikus" erejű dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!