Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan öltöztessem sámánnak a...

Hogyan öltöztessem sámánnak a gyerekem?

Figyelt kérdés
A 6 éves fiam az óvodás farsangon sámán akar lenni. Szerintetek milyen ruhákat kéne felvennie, hogy tényleg olyan "sámános" legyen?

2018. febr. 7. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi szerintem egy kis fantáziával összehozható:

[link]

2018. febr. 7. 16:33
 2/8 anonim válasza:
51%
Kérdezd meg tőle, hogy ő hogyan képzeli el, így a legkönnyebb. Vagy keress róla képeket.
2018. febr. 7. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Fűszoknya, maszk és mindenféle minta a testén (törzsi motívumok).
2018. febr. 7. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Könyörögve kérlek: sehogy!
2018. febr. 7. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:
# 4 Már miért? Valamelyik gyerek Shrek, valamelyik robot, valamelyik tündérkirálynő lesz. Miben rosszabb ezeknél a sámán? Elvégre arról is szór a farsang, hogy ilyenkor egy kicsit kibújhatunk a bőrünkből... ilyenkor minek kéne lennie egy gyereknek? Mérlegképes könyvelőnek?
2018. febr. 7. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem szuper jó ötlet ez a sámán!

Csak a 4-es válaszoló miatt reagáltam.

Sokkal kreatívabb, egyedibb a fiad, mint a legtöbb gyerek.

A lányom óvodájában lesz legalább 10 Elza, na az mennyivel jobb???

2018. febr. 7. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

[link]

itt vannak ötletek hozzá.

a sámán szerintem a kiegészítőktől lesz az, ami. fejdísz, nyaklánc, sámánbot, stb...

tök jó, hogy a gyereked ilyesmit talál ki és nem egy 5. pókember vagy 3. tininindzsa lesz a farsangon.

(enyém oviban volt triceratopsz, Aragorn, tűzelementál... most elsős és Bofurnak készül :D)

2018. febr. 8. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

a sámán a legegyszerübb, mert abba bármit bele lehet képzelni.Míg egy Elzánál azért vannak dolgok "aminek pont úgy kell kinéznie, anya":D

papírmasé technikával készíthetsz bonyolultabb maszkot(magyar mintás vagy afrikai sámán),illetve fűszoknyát is csinálhatsz mellé de vehetsz egy nagyobb pólót(ami a gyereken kicsit lóg) és telefestitek "misztikus" jelekkel, ezt deréktájon összefogjátok egy övvel alá még egy kis nadrág is mehet, hogy meg ne fázzon. Fogtok egy vastagabb botot, eltüntetitek az éles részetek róla és tele aggadjátok "mágikus" erejű dolgokkal.

2018. febr. 8. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!