Mit tehetek,ha a gyerekem anyja folyton lelép a fiammal?
Ha a fejébe veszi,hogy Ő most valahová menni akar,akkor fogja magát,és lelép a fiammal,ha bele egyezek,ha nem. Pl. lelép a szülőkhöz,testvérekhez 1-1 napra.
Nekem közben nagyon hiányzik a fiam.
Nekem nem engedi,hogy elmenjünk kettesben a szülőkhöz,csak Ő viheti.
Normális dolog az amit csinál?
1. Értelmezd...
Egy család vagyunk,élettársi kapcsolatban. 2 éves. Általában 1-1 de volt már több is. Közösen is sokszor szoktunk menni. Kb. 1-1,5 éve.
Szerinted nem beszéltem vele?
Ha menni akar és szólok neki,akkor felhaborodik,ideges lesz,hogy én ne szóljak bele...
Már bocs, de mégis mit értelmezzék, ha nem is írtad le ezeket...
Amúgy jó a kapcsolatotok?
Menj utánuk és csöngess be ahhoz a rokonhoz.
Mi az, hogy te nem mehetsz velük együtt soha a szüleihez vagy a testvéréhez?
6os, 7es, nyilván nem kell állandóan együtt lenni, de én nem vagyok olyan, hogyha jönne velünk a férjem is, akkor nélküle megyek. Meg látszólag itt a férjnek nincs rá igénye hogy egyedül legyen, de persze, attól mert még nálatok ez van, nyilván mindenkinél. De az egész szituáció fura nekem, miért nem lehet megbeszélni normálisan, hogy milyen időközönként menjen egyedül, meg kinek mire van igénye náluk a családban.
Én is lelépek néha a gyerekkel, ha a férjem dolgozik, de pl egyszer szólt, hogy munkaidő után most ne menjek el, hanem legyünk otthon együtt. Megbeszéltük, és alkalmazkodtunk egymashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!