Neveznétek a gyermeketeket Enesének?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a név, ezt néztük ki a párommal. Egyetlen negatívum, hogy félünk, apró, de folyamatos kellemetlenségei származhatnak majd ebből a lányunknak, mert összekeverik az Emese névvel.2020. júl. 17. 14:11
31/44 anonim válasza:
26, 29
még jó, hogy a Tivadarok, Mórok, Elekek (Enesével ellentétben volt belőlük pár híres...) szülei nem így gondolták 😄
32/44 anonim válasza:
32
Ha nem Mórok,Tivadarok lettek volna is híressé váltak volna,a tehetség nem a névből fakad.
33/44 anonim válasza:
Én se tartom jó ötletnek a keverhető neveket (Atilla, Zsejke, Annaregina stb.)
Azt én se szeretem, hogy itt minden nevet leszólnak, ami nem Bence meg Kata, de 1) ezt most tényleg jogosan, 2) prolizni a legprolibb dolog a világon.
34/44 anonim válasza:
#34 A Zselyke mivel keverhető? Fantáziátlan vagyok.
35/44 anonim válasza:
Sorry, utánanéztem, azt hiszem, meg is válaszoltam magamnak a kérdést. Bár a Zselyke szerintem pont nem annyira elterjedt név, hogy bárkinek elsőre a ly-re gondoljon.
36/44 anonim válasza:
Pont ismerek Zselykét, aki húsz éve magyarázza, hogy ly, erre már lehet j is...
37/44 anonim válasza:
#37 pont azt írtam, hogy nem jó ötlet Atillának elnevezni, mert mindenki Attilának értené, ugyanígy Zsejkének se jó, mert Zselykeként ismertebb, ugyanígy az egybeírt nevek (Annaróza, Annaregina) se jók, mert sokan kapták ezt a két nevet különírva.
38/44 anonim válasza:
Nem értem miért pontoztátok le, de ENESE egy TELEPÜLÉSNÉV.
Ajánlom a Google-t :)
39/44 anonim válasza:
Itt mindenkit lepontoznak, ez nem függ attól, jó-e, amit írsz.
40/44 anonim válasza:
Nem adnám. Nekem az Emese sem tetszik, de az Enese rosszabb.
Az Enéh-ről meg bevallom, azt hittem, hogy férfinév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!