Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neveznétek a gyermeketeket...

Neveznétek a gyermeketeket Enesének?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a név, ezt néztük ki a párommal. Egyetlen negatívum, hogy félünk, apró, de folyamatos kellemetlenségei származhatnak majd ebből a lányunknak, mert összekeverik az Emese névvel.

#kutya #ing #beás #golondrinas
2020. júl. 17. 14:11
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
#17 Készítettem az imént egy kérdést csak neked és a magadfajtáknak, gyertek, éljétek ki magatok :D
2020. júl. 17. 14:55
 22/44 anonim ***** válasza:
90%
Most már sajnállak is. Eddig csak zavaró voltál, mint a légy ebédkor a teraszon. De hogy neked ekkora élvezetet okoz és ilyen komolyan veszed ezt, döbbenetes! :O Nagyon mélyen lehetnek nagyon komoly problémáid. Őszintén sajnállak!
2020. júl. 17. 14:57
 23/44 anonim ***** válasza:
78%

#15 mi van neked fennakadt a proli szó vagy mi bajod van?

Amugy mindig azok proliznak a legvadabbul akik azt se tudják mit jelent a szó, dehát az olyan nyomatékos ám, meg jajj de beszóltál. Meg akik maguk is azok.

Amugy meg ismerkedj az anyanyelveddel, mert szavakat arrogánsan hasznàlni ugy hogy nem is ismered a jelentését, na az valóban nagy proliság. De ahhoz hogy ezt belásd kène egy mimium iq szint ami neked nincs.

2020. júl. 17. 15:11
 24/44 anonim ***** válasza:
84%
Nem nevezném el sem ennek, sem Emesének.
2020. júl. 17. 15:24
 25/44 anonim ***** válasza:
86%
Először én is azt gondoltam elírtad, de olvasva a válaszaid leesett, hogy nem.A szomszéd megyében van egy ilyen nevű falu, biztos nem adnék falunevet a lányomnak.Abban meg igaza volt feljebb pár embernek, hogy folyamatos félreértéseket szülne.
2020. júl. 17. 15:42
 26/44 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem lehet normális nevet adni egy gyereknek...a trend megköveteli az idiótizmust e téren vagy mi, lemaradtam valamiről vajon...

Az Emese nagyon szép név...

2020. júl. 17. 16:38
 27/44 anonim ***** válasza:
83%
És miért nem jó az Emese?!
2020. júl. 17. 16:56
 28/44 anonim ***** válasza:
59%
Enese egy település Győr és Csorna közt xd
2020. júl. 17. 23:16
 29/44 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nagyon szép név, de a már említett ok (összekeverhetőség, emiatt pedig folyamatos szívás) nem adnám. Akkor lenne értelme, ha hirtelen az Enese név is relatíve gyakorivá válna...de kik vállalnák ezt be? Róka fogta csuka.
2020. júl. 18. 07:35
 30/44 anonim ***** válasza:
93%

Nem adnám neki.

Olyan érzést kelt bennem ez a név, kintha beszédhibás lenne a kislány és nem tudná kimondani sosem a nevét.

Nem szivatnám a gyereket ezzel!

2020. júl. 18. 07:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!