Neveznétek a gyermeketeket Enesének?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a név, ezt néztük ki a párommal. Egyetlen negatívum, hogy félünk, apró, de folyamatos kellemetlenségei származhatnak majd ebből a lányunknak, mert összekeverik az Emese névvel.2020. júl. 17. 14:11
21/44 anonim válasza:
#17 Készítettem az imént egy kérdést csak neked és a magadfajtáknak, gyertek, éljétek ki magatok :D
22/44 anonim válasza:
Most már sajnállak is. Eddig csak zavaró voltál, mint a légy ebédkor a teraszon. De hogy neked ekkora élvezetet okoz és ilyen komolyan veszed ezt, döbbenetes! :O Nagyon mélyen lehetnek nagyon komoly problémáid. Őszintén sajnállak!
23/44 anonim válasza:
#15 mi van neked fennakadt a proli szó vagy mi bajod van?
Amugy mindig azok proliznak a legvadabbul akik azt se tudják mit jelent a szó, dehát az olyan nyomatékos ám, meg jajj de beszóltál. Meg akik maguk is azok.
Amugy meg ismerkedj az anyanyelveddel, mert szavakat arrogánsan hasznàlni ugy hogy nem is ismered a jelentését, na az valóban nagy proliság. De ahhoz hogy ezt belásd kène egy mimium iq szint ami neked nincs.
24/44 anonim válasza:
Nem nevezném el sem ennek, sem Emesének.
25/44 anonim válasza:
Először én is azt gondoltam elírtad, de olvasva a válaszaid leesett, hogy nem.A szomszéd megyében van egy ilyen nevű falu, biztos nem adnék falunevet a lányomnak.Abban meg igaza volt feljebb pár embernek, hogy folyamatos félreértéseket szülne.
26/44 anonim válasza:
Miért nem lehet normális nevet adni egy gyereknek...a trend megköveteli az idiótizmust e téren vagy mi, lemaradtam valamiről vajon...
Az Emese nagyon szép név...
28/44 anonim válasza:
Enese egy település Győr és Csorna közt xd
29/44 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, de a már említett ok (összekeverhetőség, emiatt pedig folyamatos szívás) nem adnám. Akkor lenne értelme, ha hirtelen az Enese név is relatíve gyakorivá válna...de kik vállalnák ezt be? Róka fogta csuka.
30/44 anonim válasza:
Nem adnám neki.
Olyan érzést kelt bennem ez a név, kintha beszédhibás lenne a kislány és nem tudná kimondani sosem a nevét.
Nem szivatnám a gyereket ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!