Milyen ékszeretek van, ami a gyermeketekre-gyermekeitekre emlékeztet?
Figyelt kérdés
Most fog születni második gyermekem és szeretnék majd valami olyan hétköznap is hordható ékszert készíttetni, ami rájuk emlékeztet.
Gravíroztatni esetleg egy medált, vagy charmos karkötőt venni.
Nektek van hasonló?
2020. ápr. 13. 19:22
1/10 anonim válasza:
Arany medál a csuklómon a nevével és születési dátumával.
2/10 anonim válasza:
Nem szeretem az ékszereket és sajnos fémallergiám is van ezért egy apróbb, diszkrét tetoválást készíttettem ami a gyerekemre emlékeztet.
3/10 anonim válasza:
Nem kell rájuk emlékeztetni, folyamatosan a szívemben vannak. Bocsi.
4/10 anonim válasza:
Semmi.
Amúgy is, rá emlékeztet? Ilyen h ü ly e séget -.-
5/10 anonim válasza:
Ujjlenyomatos medált szeretnék készíttetni majd az első születésnapján. Nekünk az a vízválasztó egy ritka betegség miatt.
6/10 anonim válasza:
21. héten veszítettem el az ikerbabáimat. Egy arany ikermedálom van, amit én terveztem, és egyedileg csináltattuk.
7/10 anonim válasza:
Gravírozott medált kaptam a férjemtől az első gyermekünk születési dátumával. A második gyerekünk nevének kezdőbetűjét hordom medálként.
9/10 anonim válasza:
A hajacskájából csináltattam medált a PiciKincsen.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos hozzászólásokat! :)
2020. ápr. 14. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!