Velem van a baj? Lehet ez a fáradságtól?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja szörnyű éjszakáim vannak. Felébredek (legalábbis azt hiszem), hallom hogy felébredt a kislányom vagy éppen ül rajtam hogy ébredjek fel de egyszerűen nem tudok. Pedig szeretnék. Ő fogzik tehát minden éjjel felébred. De nem újdonság mivel születése óta minden éjjel ébred legalább 1x. 2 éve hogy egyetlen éjszakát sem aludtam végig.
Lehet ez a fáradságtól vagy máshol keressem a gondot?
2020. júl. 9. 23:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem a fáradtságtól van .
Na de 2 évesen már rá tudod szoktatni,hogy aludjon. Vagy mi az,hogy eddig egy éjszakát sem aludt ? Meddig vársz,amíg teljesen kikészülsz ??
2/3 anonim válasza:
2 évesen fogzik? Egy vérképet csináltathatsz. Amikor nappal alszik, nem tudsz vele te is pihenni?
3/3 anonim válasza:
2.
Persze
Az utolsó rágók 3 éves korig jönnek ki.
Kérdező:
Csináltass vérképet!
Este mikor fejszel le? Reggel mikor kelsz?
Mennyit rudsz pihenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!