Ez lehet a fáradságtól?
Figyelt kérdés
Ma délután 16:30-kor az 5 és fél hetes kislányom evés után alig 1 órát aludt, utána sírt, hiába sétáltam vele, itattam, még adtam neki enni, büfizett, akkor sem hagyta abba, így ment ez fürdetésig, 20:00 óráig. Utána éreztem, hogy hányingerem lett, ha ételre gondolok, azóta is rosszul leszek. Elképzelhető, hogy a fáradságtól van ez vagy esetleg lappangana bennem valami? Volt nektek ehhez hasonló?2012. szept. 13. 21:09
1/2 anonim válasza:
Szoptatod a pici lányod?Szerintem a hormonok teszik.
2/2 anonim válasza:
ettel ittal rendesen? mert lehet hanyinger az ehsegtol is, meg persze a faradsagtol is, pihenj sokat, amikor a pici alszik pihenj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!