Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mam csőröspohár- én vagyok béna?

Mam csőröspohár- én vagyok béna?

Figyelt kérdés

Összeraktam kép alapján, igaz, hogy csöpögésmentes, de rohadtul nem jön belőle akkor sem, ha szívom.

Hogy adjam így oda a gyereknek, ha én sem tudok belőle inni?

Vagy van ennek valami technikája?

2010. aug. 2. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez sajnos ilyen. Nekem is tök erősen kell szívnom, hogy egyáltalán jöjjön belőle valami. :(

Kislányom utálta már elejétől fogva, nem iszik belőle.

Neki igazán a csőr része nem tetszett,ha meglátta már nyüszögött is, hogy neki nem kell.

Amúgy, ha nem teljesen nyomod bele azt a szilikon izé, akkor jut egy kis levegő és könnyebb szívni, de így csöpög is!

Vagy mi vagyunk bénák, hogy nem tudjuk használni, vagy aki csinálta annak még nem volt gyereke, és nem is próbálták gyereken!

2010. aug. 2. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég régen tetted fel ezt a kérdést, de most mi is ezzel szenvedünk. Jutottatok valamire vagy dobjam ki ezt a hülye, böszmeséget ami nem is volt valami olcsó. A kisfiam csak rágja szegény az ínyével, de akkor sem jön belőle semmi. Én két kézzel nyomtam, húztam akkor sem. Viszont tényleg orrán száján folyt amikor nem nyomtam rá annyira a tömítést. Mit vegyek helyette? A kisfiam hat hónapos és csak víz ivására használnánk. Köszi!
2011. febr. 1. 11:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem jutottam vele semmire :-(

Vettem a DM-ben egy babylove-os itatópoharat, az nagyon bevált, nincs semmi műanyag betétje, mégsem csöpög! Nem is drága, 1100 Ft körül van.

2011. febr. 1. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy írtál! Veszek egyet én is.
2011. febr. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!