12/25 anonim válasza:
3-at szerettem volna mindig is. (Azt jelöltem be) Úgy képzeltem el, hogy lesz fiam is, lányom is. Úgy alakult, hogy 3 fiam lett, ígyhát még utoljára vállalok 1 babát, hátha 1 kislány is szeretne mégiscsak leszületni hozzánk.
13/25 anonim válasza:
Legalább hármat, hogy mindkét nemű akadjon.
14/25 anonim válasza:
2#
Amikor jártunk mi is 2-t akartunk
Elsőre csak 1-et, aztán, ha mégsem nekünk való akkor maradt volna 1.
Azóta van 2... lesz 3.
Több nem
/férjem nem zárkózik el.. de én a 3.-tól is tartok/
15/25 anonim válasza:
Nekem 4 gyerekem van.
Igaz már felnőttek, teljesen zökkenőmentesen tudtunk kikapcsolódni négy csemete mellett.
16/25 anonim válasza:
Van egy fiunk, szeptemberben jön a kislànyunk és itt meg is állunk, nem szeretnénk több gyereket.
17/25 anonim válasza:
Négyet, talán ötöt.
De ez jön, ahogy jön, nem szabad előre tervezgetni.
18/25 anonim válasza:
Ki az a gyökér aki mindenkit lepontozott?
19/25 anonim válasza:
Igen. Jellegzetesen az lett felpontozva, aki egyet sem akar. Sokszor aki nem akar gyereket, nem tudja tiszteletben tartani annak a döntését, aki akar.
20/25 anonim válasza:
Sokszor aki nem akar gyereket, nem tudja tiszteletben tartani annak a döntését, aki akar.
Na ez a legtöbb esetben pont fordítva van, mert azok másznak bele a mások magánéletébe, akik gyerekesek. Jönnek ezzel a "Majd meg fogod bánni..." kezdetű monológgal. Úgyhogy kuss!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!