Ti hány évesen szeretnétek megházasodni, gyereket vállalni (mennyit? )? És hány évesek vagytok most.
Nem tudom, én várom azt az életérzést, hogy én gyereket SZERETNÉK. 25 éves vagyok és hiába adják oda a random gyereket a rokonok, hogy jajj de cuki, de a hormonjaim nem bolydulnak fel tőle.
Szóval nem tudom, várok arra, hogy ne csak nyűgként éljem meg az egészet, hanem én is vágyjak rá.
Fő a pozitív gondolkodás,sok sikert, biztosan sikerül fog.
Nem szeretnék negatív lenni, pozitív vagyok mindig,legyen annyi elég hogy nem szeretnék házasodni és papíron össze kötni az életemet, bár előre semmit sem lehet tudni,de nekem az is elég ha szeretjük egymást nem kell ehhez semmilyen papír.
Egyet sem szeretnék ebben a csodás világba,nem akarom hogy ezt nekik is át keljen élni, elég nekem a testvérem gyermeke,ha majd akarok vele bármikor tudom sok sok szép dolgot csinálni.
21F
Megházasodni nem szeretnék, gyereket majd akkor vállalok (örökbefogadás) majd ha úgy érzem. Nem szoktam így előre tervezni.
Most 18 vagyok.
23-24 évesen szeretnék megházasodni, és olyan 25-26 körül pedig gyereket is. Azon belül kettőt. 🙂
16/L
4# Ha gondolod teljesen nyugodtan el tudsz kezdeni edzeni,szerintem nem muszáj kigyúrt állatnak lenned csak légy sportos és azért legyen rajtad izom is,sajnos azt vettem észre hogy a nőknél a kinézet is számít,valahogyan legyél beválalós és egy kicsit legyen nagyobb szád is bár ezt nem muszáj, de lássák rajtad hogy férfi vagy, tarts velük szemkonktaktus és szólódsd le őket, mosolyogni is kell mert annak jótékony hatása van,légy ápolt,sok sikert.
Aki próbálkozik annak előbb vagy utóbb sikerülni fog csak nem szabad feladni, ugyan így van ez a gazdag embereknél is, csak azok lettek gazdagok aki nem adták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!